Windows 10: yükseltme

Discus and support yükseltme in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; intel corparotion driver update error https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%BCkseltme/15160b91-50d1-4e25-ab1f-a4dfaecb410c Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by yüceldemirbaş, Mar 18, 2020.

1. yükseltme

intel corparotion driver update error

:)

yüceldemirbaş, Mar 18, 2020
  2. QzGuR. Win User

Temp_SafeToDeleteRefreshFile_Attempt0__File0

Merhaba,

Bu dosya açılabilirmi, ben yükseltme esnasında D'deki verilerimi kaybettim ve hiç bir recovry programı ile erişemiyorum verilerimin bu dosyanın içinde olduğunu düşünüyorum, benim için çok önemli veriler. Yardım lütfen.

QzGuR., Mar 18, 2020
  3. Windows 10 Hibernate Problem Does Not Turn Off My Computer

İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 10 Pro
    Sürüm 10.0.17134 Yapı 17134
    Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamıyor
    İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation
    Sistem Adı MONSTERWIN81
    Sistem Üreticisi MONSTER
    Sistem Modeli ABRA A5 V6.2
    Sistem Türü x64-based PC
    Sistem SKU'su Not Applicable
    İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
    BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 5.11, 16.6.2016
    SMBIOS Sürümü 3.0
    Ekli Denetleyici Sürümü 255.255
    BIOS Modu UEFI
    Temel Kart Üreticisi MONSTER
    Temel Kart Modeli Kullanılamıyor
    Temel Kart Adı Ana Kart
    Platform Rolü Mobil
    Güvenli Önyükleme Durumu Kapalı
    PCR7 Yapılandırması Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor
    Windows Dizini C:\windows
    Sistem Dizini C:\windows\system32
    Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume7
    Yerel Ayar Türkiye
    Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "10.0.17134.471"
    Kullanıcı Adı MONSTERWIN81\HU
    Saat Dilimi Türkiye Standart Saati
    Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
    Toplam Fiziksel Bellek 15,9 GB
    Kullanılabilir Fiziksel Bellek 12,7 GB
    Toplam Sanal Bellek 18,3 GB
    Kullanılabilir Sanal Bellek 13,6 GB
    Disk Belleği Dosyası Alanı 2,38 GB
    Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys
    Çekirdek DMA Koruması Kapalı
    Sanallaştırma tabanlı güvenlik Etkin değil
    Cihaz Şifrelemesi Desteği Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor
    Hyper-V - VM İzleme Modu Uzantıları Evet
    Hyper-V - İkinci Düzey Adres Çevirisi Uzantıları Evet
    Hyper-V - Sanallaştırma Üretici Yazılımında Etkin Evet
    Hyper-V - Veri Yürütme Koruması Evet

Hüseyin Durak, Mar 18, 2020
Thema:

yükseltme

Loading...
  1. yükseltme - Similar Threads - yükseltme

2. Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww...
  3. Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11'e yükseltme yapmak istiyorum ama olmuyor.: Merhaba Windows 11'e geçiş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum çünkü. Yükseltme uygulaması sistemimin en düşük gereksinimleri karşılamadığını belirtiyor, ama PC Sistem Durumu Denetimi programında ise tam tersi bir sonuç ortaya çıkıyor.ww...
  4. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme: Merhaba Microsoft Store üzerinden Windows 11 Home satın almıştım şimdi tekrar Microsoft Store üzerinden Windows 11 pro'ya yükseltmek istiyorum kafama takılan 2 adet soru var Soru 1 yükseltme yaptığım zaman Windows 11 home'u artık kullanamayacak mıyım Soru 2 yükseltme yaparken...
  5. Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 home'dan Windows 11 pro'ya yükseltme: Merhaba Microsoft Store üzerinden Windows 11 Home satın almıştım şimdi tekrar Microsoft Store üzerinden Windows 11 pro'ya yükseltmek istiyorum kafama takılan 2 adet soru var Soru 1 yükseltme yaptığım zaman Windows 11 home'u artık kullanamayacak mıyım Soru 2 yükseltme yaparken...
  6. Windows 10 dan 11 e yükseltme

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633
  7. Windows 10 dan 11 e yükseltme

Windows 10 dan 11 e yükseltme: Windows 10 dan 11 e yükseltme araci ile yukseltirken adim 3/3 %99 da 2 saatir bekliyorum yukseltmeye de baslayali 6 saat kadar oldu ne yapmaliyim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-dan-11-e-y%C3%BCkseltme/97d9f908-c8c0-467d-8af0-05bbed927633