Windows 10: Yüklü ses çıkış aygıtı yok.
Discus and support Yüklü ses çıkış aygıtı yok. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ilyas idilmek, Jan 22, 2024.
Thema:
Yüklü ses çıkış aygıtı yok.
Loading...
-
Yüklü ses çıkış aygıtı yok. - Similar Threads - Yüklü ses çıkış
-
Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...
in Windows 10 GamingYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...
in Windows 10 Software and AppsYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
in Windows 10 Drivers and HardwareYeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli... -
in Windows 10 GamingYüklü ses çıkış aygıtı yok.: Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata... -
in Windows 10 Drivers and HardwareYüklü ses çıkış aygıtı yok.: Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata... -
Garip Ses
in Windows 10 GamingGarip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma... -
Garip Ses
in Windows 10 Software and AppsGarip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma... -
Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.
in Windows 10 GamingWindows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.: Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok. Bunu nasıl yükleyebilirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-y%C3%BCkl%C3%BC-bilgisayarda-standard/6823af3d-0cc4-441d-b91e-b19985eb2bcb -
Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.: Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok. Bunu nasıl yükleyebilirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-y%C3%BCkl%C3%BC-bilgisayarda-standard/6823af3d-0cc4-441d-b91e-b19985eb2bcb