Windows 10: Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
Discus and support Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Harun Ozudogru, Aug 11, 2024.
Thema:
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim
Loading...
-
Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim - Similar Threads - Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl
-
in Windows 10 GamingWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
in Windows 10 Software and AppsWinlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim... -
sistem bölmesi nasıl arttırabilirim
in Windows 10 Network and Sharingsistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
in Windows 10 Gamingsistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
in Windows 10 Software and Appssistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
in Windows 10 GamingBluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.: İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor. Bluetooth driverını indirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı belki de yapamadım.Bilgisayarım Acer Aspire 7 A715-42G R3B8 Windows... -
Bluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.
in Windows 10 Software and AppsBluetooth bilgisayarımdan tamamen gitti.: İnternetteki her türlü çözümü denedim fakat hiçbir yol işe yaramadı. Bluetooth driverım gitti. Bluetooth hiçbir şekilde gözükmüyor ve çalışmıyor. Bluetooth driverını indirmeyi denedim fakat o da işe yaramadı belki de yapamadım.Bilgisayarım Acer Aspire 7 A715-42G R3B8 Windows... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 Software and AppsHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....