Windows 10: windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
Discus and support windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler... in Windows 10 Gaming to solve the problem; windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Utku Uygur1, Mar 12, 2025.
Thema:
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
Loading...
-
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler... - Similar Threads - sorun giderme çalışmıyor
-
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Software and Appswindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor
in Windows 10 Gamingsorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f -
sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appssorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f -
365 anahtarım çalışmıyor
in Windows 10 Gaming365 anahtarım çalışmıyor: 6WVPR-P6RXR-VYCFM-R7K74-D4XPZ ürün anahtarı çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/365-anahtar%C4%B1m-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fm%C4%B1yor/ea7c5bcd-69a2-4309-94dc-bc03500b1b89 -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Gamingaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
Win11 Bios çalışmıyor
in Windows 10 GamingWin11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir... -
windows başlat sembolü çalışmıyor
in Windows 10 Gamingwindows başlat sembolü çalışmıyor: merhaba windows başlat sembolü çalışmıyor klavye de bulunan başlat sembolüne bastığım zamanda çalışmıyor bilgisayarımı alt f4 yapıp yeniden başlatabiliyorum veya kapatabiliyorum nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?... -
otomatik onarma çalışmıyor
in Windows 10 Installation and Upgradeotomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...