Windows 10: Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor
Discus and support Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ErenBal, Feb 16, 2025.
Thema:
Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor
Loading...
-
Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor - Similar Threads - bağlantısı hiçbir bildirimi
-
Telefon Bağlantısı
in Windows 10 GamingTelefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745 -
Telefon Bağlantısı
in Windows 10 Software and AppsTelefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745 -
in Windows 10 GamingWindows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli... -
in Windows 10 CustomizationWindows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli... -
Telefon Bağlantısı Programında Hata
in Windows 10 Software and AppsTelefon Bağlantısı Programında Hata: Yeni telefon aldım A16 modelsamsung eski telefonum A15 i programdan kaldıramıyorum programdan kaldıramadığım gibi aynı ad da isim de 1 tane daha yüklendi... nasıl yapacağız? lütfen yardım edin ekran görüntüsünden duruma bakabilirsiniz... -
USB internet bağlantısı
in Windows 10 CustomizationUSB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor... -
USB internet bağlantısı
in Windows 10 GamingUSB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor... -
USB internet bağlantısı
in Windows 10 Software and AppsUSB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor... -
Hiçbir şey yükleyemiyorum
in Windows 10 Installation and UpgradeHiçbir şey yükleyemiyorum: Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help. Code: 0x80240004 Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u...