Windows 10: Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

Discus and support Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ErenBal, Feb 16, 2025.

1. ErenBal Win User

Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli Video: https://www.youtube.com/watch?v=OOgffeZJEjY

:)

ErenBal, Feb 16, 2025

2. Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.

Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim. Resmi sitesinde bu cihaza ait sürümünü bulamadım.

Esat Gündoğdu, Feb 16, 2025
  3. David-M. Win User
    Windows 11'e güncelleyeceğim fakat tuhaf bir uyuşmazlık ile karşılaşıyorum?

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba. Adım David, size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum.

Büyük olasılıkla, danıştığınız bu liste Windows 10'dandır.

Ne yazık ki, işlemciniz Windows 11 için desteklenen işlemci listesinde değil.
    Windows 11'e yönelik desteklenen işlemciler için aşağıdaki bağlantıya bakın.
    https://docs.microsoft.com/windows-hardware/des...

Microsoft, Windows 11'in desteklenmeyen bilgisayarlara yüklenmesini önermez. Cihazınız uyumluluk veya diğer sorunlar nedeniyle arızalanabilir.

Bilgisayarınızı Windows 11 ile% 100 uyumlu hale getirmek için işlemcinizi yükseltme olasılığı hakkında bilgisayar üreticinize danışmak iyi bir fikirdir.

Windows 11'i yine de minimum gereksinimleri karşılamayan bir bilgisayara yüklemek istiyorsanız, aşağıdaki makalede "Windows 11'i yüklemenin diğer yolları (önerilmez)" altında gösterildiği gibi riski size ait olmak üzere yükleyebilirsiniz.
    https://support.microsoft.com/windows/way...

Herhangi bir soru sormaktan çekinmeyin.

David-M., Feb 16, 2025
  4. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Feb 16, 2025
Thema:

Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

Loading...
  1. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor - Similar Threads - bağlantısı hiçbir bildirimi

2. Telefon Bağlantısı

in Windows 10 Gaming
    Telefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745
  3. Telefon Bağlantısı

in Windows 10 Software and Apps
    Telefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745
  4. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

in Windows 10 Gaming
    Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli...
  5. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

in Windows 10 Customization
    Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli...
  6. Telefon Bağlantısı Programında Hata

Telefon Bağlantısı Programında Hata: Yeni telefon aldım A16 modelsamsung eski telefonum A15 i programdan kaldıramıyorum programdan kaldıramadığım gibi aynı ad da isim de 1 tane daha yüklendi... nasıl yapacağız? lütfen yardım edin ekran görüntüsünden duruma bakabilirsiniz...
  7. USB internet bağlantısı

in Windows 10 Customization
    USB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor...
  8. USB internet bağlantısı

in Windows 10 Gaming
    USB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor...
  9. USB internet bağlantısı

10. Hiçbir şey yükleyemiyorum

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Hiçbir şey yükleyemiyorum: Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help. Code: 0x80240004 Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u...