Windows 10: Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
Discus and support Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince:... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Berat Erbek, Jul 10, 2022.
Thema:
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
Loading...
-
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası - Similar Threads - Bağlantı yok Hatası
-
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 GamingBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
Böyle bir microsoft hesabı yok hatası
in Windows 10 Software and AppsBöyle bir microsoft hesabı yok hatası: Merhaba arkadaşlar geçenelerde bilgisayarıma bir trojen saldırısı oldu ve bütün hesap bilgilerim çalındı microsoft hesabına girmeyi denediğimde böyle bir hesap yok hatası aldım ama diğer bilgisayarımda helen hesap oturum açık bir şekilde duruyor bana yardımcı olursanız... -
Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor: Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye kaldırdığımda düzeliyor tekrar güncelleyip denediğimde bozuluyor ne yapmam lazım... -
Windows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 güncellemesi sonrası internet yok hatası alıyor dhcp sunucusu bulunamıyor: Windows 11 güncellemesi geldi güncelledim açıldığında dhcp sunucusu bulunmadı hatası aldı pcyi kapatıp açtım ama işe yaramadı güncellemeye kaldırdığımda düzeliyor tekrar güncelleyip denediğimde bozuluyor ne yapmam lazım... -
Windows 8.1 Bağlantı yok Hatası
in Windows 10 Software and AppsWindows 8.1 Bağlantı yok Hatası: Merhaba.Windows 8.1 bilgisayarıma format attım.Önceden wi-fi ile çalışıyordu, wi-fi'leri gösteriyordu fakat formattan sonra ağlar kısmına girince: "Bağlantı yok" diyor.Ağ bağlantılarını görüntüle kısmına gittiğimde ise sadece ethernet gösteriyor.Ama biz ethernet... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Network and Sharingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
windows STARTUP.NSH Hatası
in Windows 10 Gamingwindows STARTUP.NSH Hatası: Merhaba, sn.arkadaşlar ben bu windowstaki hatalar silsilesinden acayip sıkıldım bu sorunun yokmudur bir çözümü akşam yatarken sapasağlam halde bilgisayarı kapattan kapatıyorsunuz herhangi bir sorun olmadan fakat sabah açıyorsunuz STARTUP.NSH ANY OTHER KEY TO CONTINUE hatası... -
Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu
in Windows 10 Drivers and HardwareWireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu: Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak sorun hala daha devam ediyor, internet bölümünün üzerine gelince “Bağlı değil-Hiç bağlantı yok” imgesi çıkıyor. internette...