Windows 10: Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum

Discus and support Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba! Windows 11'de kilit ekranı resmini değiştiremiyorum, daha önce Windows 8.1'de bunu yaşadım ve sonunda programla değiştirdim. Windows 11'de... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Kerem Hamidi, Mar 5, 2022.

1. KH
    Kerem Hamidi Win User

Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum

Merhaba! Windows 11'de kilit ekranı resmini değiştiremiyorum, daha önce Windows 8.1'de bunu yaşadım ve sonunda programla değiştirdim. Windows 11'de bunun gibi bir sorun var, bir programla değiştirmeden önce çözümü varmı diğe bakmak istedim. Aşağıdaki resimdeki gibi, ne zaman değiştirmeye çalışsam dönen noktalar animasyonunu oynatıyor bekledim biraz ama sonuç olarak bilgisayarımı kilitlesem normal arkaplan geliyor. Bunun çözümü varsa yazabilirmisiniz lütfen? Teşekkürler.

:)

Kerem Hamidi, Mar 5, 2022
  2. E
    eerenk06 Win User

Windows 10 kilit ekranı

Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımda(yeniden başlatma değil) seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya
    alınca da sorun olmuyor. Kapatıp açınca sorun oluyor. Nasıl düzeltilirim yardım edin lütfen?

eerenk06, Mar 5, 2022
  3. SP
    Smug Puppy Win User
    Windows 10 kilit ekranı

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba, benim adım Neil, ben bağımsız bir danışman ve sizin gibi bir Windows 10 kullanıcı değilim.

Bu sorunu yaşadığınız için üzgünüm.

Windows Tuşuna basabilirseniz + Ayarlar'ı açmak için klavyenizde I.

Kişiselleştirme'ye tıklayın.

Sol menüdeki Kilit Ekranına tıklayın.

Arka Plan kutusunda 'Resim' seçeneğini belirleyin

O zaman resminizi seçin.

Ardından, bunun altında, "Kilit ekranınızda Windows ve Cortana'dan eğlenceli gerçekleri, ipuçlarını ve daha fazlasını alın" yazan YERI KAPATMAK isteyebilirsiniz. Bunun nedeni, bazı durumlarda, bu kilit ekranı ayarlarınızı engelleyebilir. Yine de sana kalmış.

Daha aşağı doğru ilerleyerek, "oturum açma ekranında kilit ekranı arka plan resmini göster" yazan yerin yanındaki düğmenin Açık olduğundan emin olun.

Bu ayarları deneyin ve bu sizin için çalışıyorsa bana bildirin.

Smug Puppy, Mar 5, 2022
  4. YE
    Yunus ErenSATICI Win User

Ekran kartı güncelleme sorunu.

Görüntü bağdaştıcılarında 2 tane ekran kartı görünüyordu. AMD Radeon tm 535 in güncel sürümünü AMD'nin sistesinden indirdim ve kurdum. Kurulum tamamlanmadı ve artık Görüntü Bağdaştırıcısında 1 tane ekran kartı gözüküyor. Ne yapmam lazım?

Yunus ErenSATICI, Mar 5, 2022
Thema:

Loading...
  1. Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum - Similar Threads - 11'de kilit ekranı

2. Bilgisayarım ekranı genişledi

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş...
  3. Klasör simgesini değiştiremiyorum

in Windows 10 Network and Sharing
    Klasör simgesini değiştiremiyorum: Merhaba,Windows 10 Enterprise kullanıcısıyım 64bit.Klasör simgelerini değiştiremiyorum. Klasör özelliklerine tıklayınca klasör simgesi değiştirme kaybolmuş.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?...
  4. Klasör simgesini değiştiremiyorum

in Windows 10 Gaming
    Klasör simgesini değiştiremiyorum: Merhaba,Windows 10 Enterprise kullanıcısıyım 64bit.Klasör simgelerini değiştiremiyorum. Klasör özelliklerine tıklayınca klasör simgesi değiştirme kaybolmuş.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?...
  5. Klasör simgesini değiştiremiyorum

6. Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum

Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum: Merhaba! Windows 11'de kilit ekranı resmini değiştiremiyorum, daha önce Windows 8.1'de bunu yaşadım ve sonunda programla değiştirdim. Windows 11'de bunun gibi bir sorun var, bir programla değiştirmeden önce çözümü varmı diğe bakmak istedim. Aşağıdaki resimdeki gibi, ne zaman...
  7. Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum: Merhaba, bir kaç Windows 11 güncellemeleri güzeldi, ama baya sorunlarda vardı aynı şuanki yaşadığım sorun gibi. Bilgisayarımı kişileştirmeyi çok severim, ama bi ara Windows 8.1'dede yaşamıştım bu sorunu, ancak bir program yükleyerek düzeltebildim, herhan gibi bir uygulamasız...
  8. Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum

Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum: Merhaba, bir kaç Windows 11 güncellemeleri güzeldi, ama baya sorunlarda vardı aynı şuanki yaşadığım sorun gibi. Bilgisayarımı kişileştirmeyi çok severim, ama bi ara Windows 8.1'dede yaşamıştım bu sorunu, ancak bir program yükleyerek düzeltebildim, herhan gibi bir uygulamasız...
  9. Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum

in Windows Hello & Lockscreen
    Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim....
  10. Windows 10 kilit ekranı

in Windows Hello & Lockscreen
    Windows 10 kilit ekranı: Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımdayeniden başlatma değil seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya alınca da sorun olmuyor....