Windows 10: Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum
Discus and support Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba! Windows 11'de kilit ekranı resmini değiştiremiyorum, daha önce Windows 8.1'de bunu yaşadım ve sonunda programla değiştirdim. Windows 11'de... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Kerem Hamidi, Mar 5, 2022.
Thema:
Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum
Loading...
-
Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum - Similar Threads - 11'de kilit ekranı
-
Bilgisayarım ekranı genişledi
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım ekranı genişledi: Meraba Bilgisayarımın ekranı yanlarada dogru uzamış şekilde genişledi görüntü ayarlarına baktım herşey dogru ekran çözünrlügü dogr aayar ama önceden böyle degildi format atıldıkdan sonra bu şekilde oldu sürüclerim güncel ekranım tam ekran ama ekranın yan tarafları geniş... -
Klasör simgesini değiştiremiyorum
in Windows 10 Network and SharingKlasör simgesini değiştiremiyorum: Merhaba,Windows 10 Enterprise kullanıcısıyım 64bit.Klasör simgelerini değiştiremiyorum. Klasör özelliklerine tıklayınca klasör simgesi değiştirme kaybolmuş.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?... -
in Windows 10 GamingKlasör simgesini değiştiremiyorum: Merhaba,Windows 10 Enterprise kullanıcısıyım 64bit.Klasör simgelerini değiştiremiyorum. Klasör özelliklerine tıklayınca klasör simgesi değiştirme kaybolmuş.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?... -
in Windows 10 Software and AppsKlasör simgesini değiştiremiyorum: Merhaba,Windows 10 Enterprise kullanıcısıyım 64bit.Klasör simgelerini değiştiremiyorum. Klasör özelliklerine tıklayınca klasör simgesi değiştirme kaybolmuş.Lütfen yardımcı olabilir misiniz?... -
Windows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'de kilit ekranı resmi değiştiremiyorum: Merhaba! Windows 11'de kilit ekranı resmini değiştiremiyorum, daha önce Windows 8.1'de bunu yaşadım ve sonunda programla değiştirdim. Windows 11'de bunun gibi bir sorun var, bir programla değiştirmeden önce çözümü varmı diğe bakmak istedim. Aşağıdaki resimdeki gibi, ne zaman... -
Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum
in Windows 10 GamingWindows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum: Merhaba, bir kaç Windows 11 güncellemeleri güzeldi, ama baya sorunlarda vardı aynı şuanki yaşadığım sorun gibi. Bilgisayarımı kişileştirmeyi çok severim, ama bi ara Windows 8.1'dede yaşamıştım bu sorunu, ancak bir program yükleyerek düzeltebildim, herhan gibi bir uygulamasız... -
Windows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'de kilit ekranındaki arkaplanı değiştiremiyorum: Merhaba, bir kaç Windows 11 güncellemeleri güzeldi, ama baya sorunlarda vardı aynı şuanki yaşadığım sorun gibi. Bilgisayarımı kişileştirmeyi çok severim, ama bi ara Windows 8.1'dede yaşamıştım bu sorunu, ancak bir program yükleyerek düzeltebildim, herhan gibi bir uygulamasız... -
Kilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum
in Windows Hello & LockscreenKilit Ekranı resmimi değiştiremiyorum: Bir gün kilit ekranımı değiştirmeyi denediğimde kilit ekranı görünümü gözükmüyordu ve sürekli dönüyordu. Çıkış yaptığımda istediğim kilit ekranı görüntüsünü göremiyordum. Yardım ederseniz sevinirim.... -
Windows 10 kilit ekranı
in Windows Hello & LockscreenWindows 10 kilit ekranı: Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımdayeniden başlatma değil seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya alınca da sorun olmuyor....