Windows 10: Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

Discus and support Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Doğukan_swf, Jul 7, 2023.

1. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde anlarsınız. https://youtu.be/ppx0sLt1QMw

:)

Doğukan_swf, Jul 7, 2023

2. Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.

Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok. Bunu nasıl yükleyebilirim.

Mustafa Gimak, Jul 7, 2023
  3. bilgisayar stop kodu

Film izlemek için media player yada potplayer gibi video oynatıcılarını çalıştırdığımda ekranda hata veriyor stop kodu bilgisayar yüzde olarak yüzde/yüz olana kadar açılmıyor bilgisayar yeniden başlatılıyor sebebi nedir film seyredemiyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

ErdenKahveci, Jul 7, 2023
  4. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Jul 7, 2023
Thema:

Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

Loading...
  1. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum - Similar Threads - yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

2. Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.

in Microsoft Windows 10 Store
    Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.: Microsoft 10 işletim sistemli cihazımda temiz kurulum yaparak format attım. Format atmamın üzerine Microsoft store uygulamasından yüklemek istediğim şeyleri indirecektim fakat arama çubuğunda arttığımda Microsoft store'un bilgisayarımda olmadığını fark ettim. Forumlardaki,...
  3. Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 10 cihazımda Microsoft Store yüklü değil.: Microsoft 10 işletim sistemli cihazımda temiz kurulum yaparak format attım. Format atmamın üzerine Microsoft store uygulamasından yüklemek istediğim şeyleri indirecektim fakat arama çubuğunda arttığımda Microsoft store'un bilgisayarımda olmadığını fark ettim. Forumlardaki,...
  4. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

in Windows 10 Gaming
    Yüklü ses çıkış aygıtı yok.: Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata...
  5. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

Yüklü ses çıkış aygıtı yok.: Merhaba. Eski ASUS N55SF laptopuma bugün bir ssd aldım ve usb den format atarak HDD den SSD ye geçtim. Bundan sonra ise bilgisayarımın hoparlörü yüklü ses çıkışı aygıtı yok diye bir hata verdi. Aygıt yöneticisini kontrol ettim ve High Definition Audio Denetleyicisinin hata...
  6. Yüklü ses çıkış aygıtı yok.

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 yüklü bilgisayarı kapatamıyorum: Windows 11 yüklediğim bilgisayarımı kapatamıyorum. Kapat butonuna bastığımda bilgisayar açılır gibi görüntü veriyor. Sistem: windows 11 güncel, acer nitro 5 an517-41 ryzen 7 5800h, rtx3060. Size kendi çektiğim videoyu atıyorum, ne demek istediğimi daha iyi bir şekilde...
  8. Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.: Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok. Bunu nasıl yükleyebilirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-y%C3%BCkl%C3%BC-bilgisayarda-standard/6823af3d-0cc4-441d-b91e-b19985eb2bcb
  9. Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.

Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok.: Windows 11 yüklü Bilgisayarda standard nvme express controller yok. Bunu nasıl yükleyebilirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-y%C3%BCkl%C3%BC-bilgisayarda-standard/6823af3d-0cc4-441d-b91e-b19985eb2bcb
  10. Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?: Bir gün ben bilgisayarımı sıfırlayacağum birisi bunun için cevap verebilir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-s%C4%B1f%C4%B1rlarsak-windows/923627aa-56a5-40e0-ad1d-43db5eff9c7a