Windows 10: windows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:...
Discus and support windows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Talebinizi şu anda tamamlayamıyoruz. Bazı kullanıcıların, kurumların ve konumların bu hizmeti kullanmaları yasaklandı. Bu nedenle, bu hizmete... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Nazya Tutumlu, Jan 2, 2025.
Thema:
windows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:...
Loading...
-
windows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:... - Similar Threads - yğklemeye çalışırken karşıma
-
Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...
in Windows 10 Drivers and HardwareBilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...: evet ekranda görüldüğü hatayı nasıl düzeltebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1n-d-diskinde-herhangi-bir/95348e49-f136-4b2a-8d16-f4ac44e32063 -
windows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:...
in Windows 10 Gamingwindows 11 yğklemeye çalışırken karşıma hata kodu çıkartıyor Şu ileti koduna başvurun:...: Talebinizi şu anda tamamlayamıyoruz. Bazı kullanıcıların, kurumların ve konumların bu hizmeti kullanmaları yasaklandı. Bu nedenle, bu hizmete bağlanırken anonim olmaya veya konum gizleme teknolojilerinden yararlanmaya genellikle izin verilmez. Bu sorunla yanlışlıkla... -
Bu Hata Kodu Nedir?
in Windows 10 GamingBu Hata Kodu Nedir?: Merhabalar, öncelikle İngilizcem bu konuyu anlatacağım kadar yeterli değil o yüzden Türkçe yazıyorum.Öncelikle donanımım hakkına bilgi vereyim;Cpu ; İntel i3 8100 3.6 ghzGpu ; Amd rx 580 8 gb MB ; MSİ h310m pro vdh plusŞimdi durumumu anlatayım, 1 hafta öncesine kadar sistemim... -
Bu Hata Kodu Nedir?
in Windows 10 Software and AppsBu Hata Kodu Nedir?: Merhabalar, öncelikle İngilizcem bu konuyu anlatacağım kadar yeterli değil o yüzden Türkçe yazıyorum.Öncelikle donanımım hakkına bilgi vereyim;Cpu ; İntel i3 8100 3.6 ghzGpu ; Amd rx 580 8 gb MB ; MSİ h310m pro vdh plusŞimdi durumumu anlatayım, 1 hafta öncesine kadar sistemim... -
Remote NDIS BASED INTERNED SHARİNG DEVİCE #4 HATA KODU 39
in Windows 10 GamingRemote NDIS BASED INTERNED SHARİNG DEVİCE #4 HATA KODU 39: telefonumdan pcye internet bağlıyordum bu gün bu sorunla karşılaştım lütfen acil yardım edin ben masa başında çalışıyorum ve bilgisayarımın wifi yeri bozuk... -
Remote NDIS BASED INTERNED SHARİNG DEVİCE #4 HATA KODU 39
in Windows 10 Network and SharingRemote NDIS BASED INTERNED SHARİNG DEVİCE #4 HATA KODU 39: telefonumdan pcye internet bağlıyordum bu gün bu sorunla karşılaştım lütfen acil yardım edin ben masa başında çalışıyorum ve bilgisayarımın wifi yeri bozuk... -
Windows 10 Sürüm Düşürürken Oluşan Hata ; Hata Kodu: 0x80190194 - 0x90019
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 Sürüm Düşürürken Oluşan Hata ; Hata Kodu: 0x80190194 - 0x90019: Windows iso dosyasını kuramıyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-s%C3%BCr%C3%BCm/8f3cf0ef-fb5b-4556-b9f1-739995c23463 -
Kodu Game Lab Hata
in Windows 10 Network and SharingKodu Game Lab Hata: Bu hatanın ayrıntılar bölümünde yazan yazısı. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu iletişim kutusu yerine JIT hata ayıklamayı çağırma hakkında detaylı bilgi için bu iletinin sonuna bakın. ************** Özel Durum Metni ************** System.ArgumentNullException: Değer... -
hata kodu 0X004C003
in Windows 10 Updates and Activationhata kodu 0X004C003: windows 10 pro ürün anahtarım olmasına rağmen cmd üzerinden ürün anahtartımı giriyorum ve windows 10 enterprise olduğuna dair bir ileti geliyor. Ürün anahtarımın pro olduğuna eminim. Lütfen yardımcı olun.[ATTACH]...