Windows 10: Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu
Discus and support Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Emre Yıldırım3, Mar 16, 2025 at 8:33 AM.
Thema:
Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu
Loading...
-
Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu - Similar Threads - Şarj Gösterge Sorunu
-
Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Şarj Gösterge Sorunu: Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi açınca dediğim x işareti geliyor ve bu olaydan sonra artık ayarlarıda açamamaya başladım... -
windows 11 güncelleme sorunu
in Windows 10 Gamingwindows 11 güncelleme sorunu: I downloaded and installed the update, it said restart, I started it, after the PC logo appears again, the keyboard layout screen appears, and after selecting it, the troubleshooting screen appears, please help.... -
windows 11 güncelleme sorunu
in Windows 10 Software and Appswindows 11 güncelleme sorunu: I downloaded and installed the update, it said restart, I started it, after the PC logo appears again, the keyboard layout screen appears, and after selecting it, the troubleshooting screen appears, please help.... -
Windows 11 Güncelleme sorunu alıyorum
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Güncelleme sorunu alıyorum: Merhaba, Windows 11 de hata alıyorum sürümünüzü yükseltin diyor. Yardımcı olurmusunuz ben hiç bir şey anlamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-g%C3%BCncelleme-sorunu-al%C4%B1yorum/f1ad565f-21a8-45c2-bd5e-2d80607bee7d -
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
Windows 11 internet sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 internet sorunu: Sürücü Adı - Realtek RTL8723DE 802.11b/g/n PCIe Adaptor 1 haftadan fazladır internet bağlantısında sorun yaşıyorum. Diğer cihazlarımda her hangi bir hız kaybı olmazken pcde internet fazlaca yavaş. Benzer bi soruda sürücü güncellemelerine bakılması söylenmiş fakat realtek... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 GamingWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Windows 11 PIN ayarla sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 PIN ayarla sorunu: Merhaba. Bilgisayarımı yetkili servisten aldıktan sonra açmak isterken şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorumPIN'imi ayarlaya bastıktan sonra Microsoft hesabı diye bir pencere açılıp hemen ardından kapanıyor. İnternetimde herhangi bir sorun yok. Bunun için ne yapmalıyım?... -
ekranda gösterge problemi
in Windows 10 Customizationekranda gösterge problemi: Lenovo ideapad 330 15IKB model dizüstü bilgisayarıma format atıldıktan sonra pil tassaruf moduna geçtiğinde işlem merkezine bildirim gelmiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?...