Windows 10: Windows 11 перезавантажується після введення паролю
Discus and support Windows 11 перезавантажується після введення паролю in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; English:Hello.Recently, an error appeared on my device that causes the device to reboot almost immediately after unlocking it, as a result of which,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Legendary tea, Jan 18, 2025.
Thema:
Windows 11 перезавантажується після введення паролю
Loading...
-
Windows 11 перезавантажується після введення паролю - Similar Threads - перезавантажується після введення
-
Windows 11 перезавантажується після введення паролю
in Windows 10 GamingWindows 11 перезавантажується після введення паролю: English:Hello.Recently, an error appeared on my device that causes the device to reboot almost immediately after unlocking it, as a result of which, after rebooting, when trying to unlock it, a text appears stating that either due to numerous attempts to enter the password or... -
Після останнього оновлення не діе ключ активації віндовс 11
in Windows 10 GamingПісля останнього оновлення не діе ключ активації віндовс 11: до останнього оновлення все працювало. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BB%D1%8F/0bb84003-4f96-49ab-8559-1c7c5bb0f6fa -
Після останнього оновлення не діе ключ активації віндовс 11
in Windows 10 Software and AppsПісля останнього оновлення не діе ключ активації віндовс 11: до останнього оновлення все працювало. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D1%96%D1%81%D0%BB%D1%8F/0bb84003-4f96-49ab-8559-1c7c5bb0f6fa -
Синій екран після пробудженя із сплячого режиму
in Windows 10 GamingСиній екран після пробудженя із сплячого режиму: MiniDumper 1.8Дамп: 092124-8781-01.dmp 21.09.2024 21:32:02Код: 0x9F - DRIVER_POWER_STATE_FAILUREПроцесс: System, вероятно вызвано: ntkrnlmpDevStack: ACPI.sys, \Driver\ACPI_HALDeviceInst: ACPI_HAL\PNP0C08ServiceName: ACPIFAILURE_BUCKET_ID: 0x9F_3_POWER_DOWN_IMAGE_ntkrnlmpДамп:... -
Синій екран після пробудженя із сплячого режиму
in Windows 10 Software and AppsСиній екран після пробудженя із сплячого режиму: MiniDumper 1.8Дамп: 092124-8781-01.dmp 21.09.2024 21:32:02Код: 0x9F - DRIVER_POWER_STATE_FAILUREПроцесс: System, вероятно вызвано: ntkrnlmpDevStack: ACPI.sys, \Driver\ACPI_HALDeviceInst: ACPI_HAL\PNP0C08ServiceName: ACPIFAILURE_BUCKET_ID: 0x9F_3_POWER_DOWN_IMAGE_ntkrnlmpДамп:... -
Проблеми після придбання Microsoft 365.
in Windows 10 GamingПроблеми після придбання Microsoft 365.: В мене встановлений Windows 11 Pro. Після придбання Microsoft 365 в мене почав працювати новий Microsoft Defender. Після цього заблокувалися налаштування багатьох параметрів безпеки. При спробі перейти в налаштування я отримую ось таке повідомлення: "Сторінка недоступнаIT... -
Проблеми після придбання Microsoft 365.
in Windows 10 Software and AppsПроблеми після придбання Microsoft 365.: В мене встановлений Windows 11 Pro. Після придбання Microsoft 365 в мене почав працювати новий Microsoft Defender. Після цього заблокувалися налаштування багатьох параметрів безпеки. При спробі перейти в налаштування я отримую ось таке повідомлення: "Сторінка недоступнаIT... -
Як налаштувати ноутбук, якщо немає паролю
in Windows 10 Installation and UpgradeЯк налаштувати ноутбук, якщо немає паролю: Дитина отримала ноутбук від школи, але запрошує пароль від пошти. Пароль нам не надавали і в школі не знають його як модна вийти з цієї ситуації підкажіть https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%8F%D0%BA/169062fa-b0ee-489c-a320-0220f8fabdab -
Проблема з мишкою після покупки
in Windows 10 Drivers and HardwareПроблема з мишкою після покупки: Вчора я купив мишку і в перші хвилини роботи з нею в мене вона зависла і не відповідала після підключеня і відключеня вона заробила. Коли я підключаю мишку в мене в диспечері пристроїв є проблема у вигляді Проблеми підключеням і Кодом 10 при встановленя драйвера видає такуж...