Windows 10: Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.
Discus and support Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba! Benim Windows 11 HP G9 bir notebook'um var. Aslında bilgisayar FreedOS ama ben Windows 11 Pro Edu yükledim. Başlarda cihazımın Bluetooth... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Betül Şahin2, Apr 28, 2025 at 3:07 PM.
Thema:
Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.
Loading...
-
Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor. - Similar Threads - notebook Bluetooth çalışmıyor
-
Windows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.
in Windows 10 GamingWindows 11 notebook Bluetooth çalışmıyor.: Merhaba! Benim Windows 11 HP G9 bir notebook'um var. Aslında bilgisayar FreedOS ama ben Windows 11 Pro Edu yükledim. Başlarda cihazımın Bluetooth performansı iyiydi. Bluetooth çalışıyordu fakat bir süre sonra çalışmamaya başladı. Ben çok teknik bilgili biri değilim ve... -
Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün... -
Windows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor
in Windows 10 GamingWindows 11 24H2 güncelleme sonrası Soundblaster çalışmıyor: Merhaba, 5 hafta önce gelen 24H2 güncellemesi sonrasında "msl064.sys yüklenemiyor" hatası alıyordum, ses kartını kaldırmak, yeniden yüklemek gibi forumlarda okuduğum her yöntemi denediğim halde çözüme ulaşamadım.Milyarlarca dolarlık şirket, pahalı bir windows sürümünün... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Gamingwindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Software and Appswindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
aygıt düzgün çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appsaygıt düzgün çalışmıyor: Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu var.Ayrıntılar:Aygıt, AMD RadeonTM Graphics, "tv_ConfigMgrErr31" bildiriyor. Sorun çözülünceye kadar bu aygıt kullanılamayacak.Bir aygıtta, düzgün çalışmasını engelleyen bir yapılandırma sorunu... -
Win11 Bios çalışmıyor
in Windows 10 GamingWin11 Bios çalışmıyor: Merhaba,Yakın zamanda win11 geçiş yaptım ve bios ayarlarında değiştirmek istediğim bazı detaylar var ancak "Bios" giriş yapamıyorum. Bios giriş yapmak için "DEL" , "Shift" tuşlarına basarak yeniden başlatmayı veya "F" tuşları ile yeniden başlatmayı denediğimde herhangi bir... -
windows başlat sembolü çalışmıyor
in Windows 10 Gamingwindows başlat sembolü çalışmıyor: merhaba windows başlat sembolü çalışmıyor klavye de bulunan başlat sembolüne bastığım zamanda çalışmıyor bilgisayarımı alt f4 yapıp yeniden başlatabiliyorum veya kapatabiliyorum nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?... -
Bluetooth not showing up on Windows 10 in a bluetooth notebook
in Windows 10 Drivers and HardwareBluetooth not showing up on Windows 10 in a bluetooth notebook: My notebook Acer Ethos 8951G has a built in bluetooth adapter. It always worked well until some weeks ago that I noticed that no bluetooth was present anymore. Originally the notebook came with Windows 7 and then was done a clean install of windows 10 home. Bluetooth was...