Windows 10: Windows 11 - brak możliwości aktywacji.

Discus and support Windows 11 - brak możliwości aktywacji. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by WojtecH, Nov 2, 2023.

1. WojtecH Win User

Windows 11 - brak możliwości aktywacji.

WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop LENOVOKupiono upgrade do Windows 8 PRO - laptop LENOVOZaktualizowano do Windows 10 - laptop LENOVO - przeniesiono na stacjonarkę i zaktualizowano na Windows 11.W między czasie zmieniłem płytę i procesor - Windows 11 się aktywował.Niestety w ostatnim czasie po aktualizacji biosu Windows 11 wyrzuca komunikat o braku aktywacji.Pan z infolini "Microsoftu powiedział że zmieniła się polityka Microsoftu i nie mogę już mieć Windowsa 11, mogę wrócić do 7 lub 8 pon

:)

WojtecH, Nov 2, 2023

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Nov 2, 2023
  3. Paulieg Win User
    [FS]   e4600 MO stepping

e4600 MO stepping for sale. I've been running this chip in my second rig for about 6 months. Nice chips, and has only seen very mild overclocking.
    $50 shipped OBO.

Paulieg, Nov 2, 2023
  4. Monk.e83 Win User

Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Nov 2, 2023
Thema:

Loading...
  1. Windows 11 - brak możliwości aktywacji. - Similar Threads - brak możliwości aktywacji

2. Brak dźwięku w komputerze.

in Windows 10 Gaming
    Brak dźwięku w komputerze.: Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym rogu ekranu, przy ikonie Dźwięku pojawił się biały "x" na czerwonym tle, a po najechaniu na nią pojawia się pop-up "Nie...
  3. Brak dźwięku w komputerze.

in Windows 10 Software and Apps
    Brak dźwięku w komputerze.: Witam!Od kilku godzin dźwięk przestał mi się odtwarzać w komputerze, gdy wczoraj jeszcze działał bez problemu. Odpaliłem PC i widzę, że w prawym dolnym rogu ekranu, przy ikonie Dźwięku pojawił się biały "x" na czerwonym tle, a po najechaniu na nią pojawia się pop-up "Nie...
  4. Brak dźwięku w komputerze.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  5. Drukarka HP PSC1215 brak sterownika

Drukarka HP PSC1215 brak sterownika: nie można zainstalować drukarki HP PSC 1215 brak sterownika https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/drukarka-hp-psc1215-brak-sterownika/b2e14f0d-65ff-4303-8bd7-95603a0c08ed
  6. Drukarka HP PSC1215 brak sterownika

in Windows 10 Gaming
    Drukarka HP PSC1215 brak sterownika: nie można zainstalować drukarki HP PSC 1215 brak sterownika https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/drukarka-hp-psc1215-brak-sterownika/b2e14f0d-65ff-4303-8bd7-95603a0c08ed
  7. brak obrazek wyszukiwania

in Windows 10 Customization
    brak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659
  8. brak obrazek wyszukiwania

in Windows 10 Gaming
    brak obrazek wyszukiwania: brak obrazka na wyszukiwania po kliknieciu trzy kropki piszę dodaj konto microsoft https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/brak-obrazek-wyszukiwania/f2606ed0-f7d8-42ca-91f7-cc45dc8fa659
  9. brak obrazek wyszukiwania

10. Windows 11 - brak możliwości aktywacji.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 - brak możliwości aktywacji.: WitamPo aktualizacji biosu na płycie ASUS B550 windows pokazuje brak możliwości aktywacji systemu.Kupiono Windows 7 PRO wersja box - laptop LENOVOKupiono upgrade do Windows 8 PRO - laptop LENOVOZaktualizowano do Windows 10 - laptop LENOVO - przeniesiono na stacjonarkę i...