Windows 10: windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

Discus and support windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by kübra yazıcı, Mar 10, 2025 at 2:17 AM.

1. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim

:)

kübra yazıcı, Mar 10, 2025 at 2:17 AM

2. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bu komutları uyguladım :

Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. (ya da saniye) Şimdi aynı pencerede şu komutu yazın: “start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN” ve enter tuşuna basın. (mağazayı açarsa gaming hizmetlerini yükleyin) Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrardan deneyin.

ve bundan sonra bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu.

burak kılınç1, Mar 10, 2025 at 2:25 AM
  3. Mesaj Kodu 715-123130 ve İşlem Kimliği d6eb0675-6e59-431e-85b3-9f9b250d0372

Mesaj Kodu 715-123130 ve İşlem Kimliği d6eb0675-6e59-431e-85b3-9f9b250d0372

***Moved from English forums***

IbrahimUgurlu, Mar 10, 2025 at 2:25 AM
  4. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

windows 10 pro - 1903 sürüm EXPLORER.EXE hatası - AppHangB1 SADECE BELGELERİM KLASÖRÜ HATALI

windows 10 pro - 1903 sürüm EXPLORER.EXE hatası - AppHangB1

bu problem sadece BELGELERİM KLASÖRÜNDE oluyor. Belgelerim klasörü yanıt vermiyor. Ama bilgisayar kitlenmiyor. sadece Belgelerim klasörü yanıt vermiyor "üzerinde çalışılıyor" mesajı var. pencereyi taşıyabiliyorum. zorla da olsa kapatabiliyorum ve sonraki
    denemelerim hep aynı. Diğer hiç bir klasörde bu problem yok ve bilgisayarım son derece sağlıklı. Sürücülerin hepsi son sürüm. yüklü Çalışan uygulamaları ve yüklediğim pencere yazılımlarını da devre dışı bıraktım ama nafile... Diskim SSD YANİ BU SORUNU SADECE
    BELGELERİM KLASÖRÜNDE YAŞIYORUM.

denediğim çözümler :

Belgelerim klasöründeki tüm resimleri ve ağır dosyaları temizledim

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

SFC /SCANNOW

yukarıdaki çözümleri denedim gene de aynı sorun devam ediyor. Belgelerim klasörüne giremiyorum. Çok uzun süre bekleyip bir kaç denemeden sonra giriş oluyor

Yarımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

-----------------------------------

güvenlik ve bakım raporu

Açıklama

Bir sorun bu programın Windows ile etkileşimini durdurdu.

Hata Uygulaması Yolu: C:\Windows\explorer.exe

Sorun imzası

Sorun Olay Adı: AppHangB1

Uygulama Adı: explorer.exe

Uygulama Sürümü: 10.0.18362.207

Uygulama Zaman Damgası: 4bd43dc1

Askı İmzası: 4c4a

Askı Türü: 134234113

OS Sürümü: 10.0.18362.2.0.0.256.48

Yerel Kimlik: 1055

Ek Askı İmzası 1: 4c4ad7529a34983b6293625c48169922

Ek Askı İmzası 2: 4c4a

Ek Askı İmzası 3: 4c4ad7529a34983b6293625c48169922

Ek Askı İmzası 4: 08dd

Ek Askı İmzası 5: 08dda65e6008b4640ab2e02c29d5e9aa

Ek Askı İmzası 6: c1fe

Ek Askı İmzası 7: c1fe3bcd2e2e2d8fab190f85b2b1ab33

Sorunla ilgili ek bilgilerDemet Kimliği: c32e2ffc8a73e92223dcb4f1e85fc2c6 (1431217732675683014)

edip çiftçi, Mar 10, 2025 at 2:25 AM
Thema:

windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

Loading...
  1. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi... - Similar Threads - instagram uygulama web

2. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Gaming
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  3. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Customization
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  4. Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları

in Windows 10 Software and Apps
    Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord...
  5. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Gaming
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  6. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  7. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Installation and Upgrade
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  10. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware