Windows 10: windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...
Discus and support windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by kübra yazıcı, Mar 10, 2025 at 2:17 AM.
Thema:
windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...
Loading...
-
windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi... - Similar Threads - instagram uygulama web
-
windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...
in Windows 10 Gamingwindows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3 -
in Windows 10 Customizationwindows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3 -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 Software and AppsOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Gamingbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Software and Appsbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Installation and Upgradebazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması
in Windows 10 GamingSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster... -
in Windows 10 Drivers and HardwareSes sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...