Windows 10: Win 11 donma sorunu

Discus and support Win 11 donma sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Berk Burhan, Dec 16, 2022.

1. Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir

:)

Berk Burhan, Dec 16, 2022
  2. Norton Win User

WCG-TPU 9th Birthday Challenge (11/16-11/22/2013)- Join us/Crunch/Win Stuff

LAST CALL! *Wink Win 11 donma sorunu ;)

PRIZES SHOULD START FLOWING IN ABOUT AN HOUR!

The list(s) of prize entrants should be posted shortly so keep an on this thread to make sure your name is on there *Smile Win 11 donma sorunu :)

Please refer to the two previous posts if your name isn't on one of the lists:

http://www.techpowerup.com/forums/t...-crunch-win-stuff.194389/page-17#post-3022551

http://www.techpowerup.com/forums/t...-crunch-win-stuff.194389/page-17#post-3022597

Norton, Dec 16, 2022
  3. dalchina Win User
    Win 11 compat app

Both your CPU and graphics card should be ok- your CPU is on the list:
    Windows 11 CPU List Released | WePC

and your graphics card is new enough to support DirectX 12.

These requirements are set by the installer of Win 11. Detailed specs for Win 11 have been released by MS and are given in other such threads here and on elevenforum, but may change slightly before official release.

dalchina, Dec 16, 2022
  4. DJG
    DJG Win User

Win 11 donma sorunu

Switching from Win 10 to Win 11

Thanks for the suggestions. I'll be getting new MB and CPU when I move to Win11. And I always do system volume image backups after I successfully update Windows so no problem there *Smile.

Cheers!

Thema:

Win 11 donma sorunu

Loading...
  1. Win 11 donma sorunu - Similar Threads - donma sorunu

2. Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu: Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi açınca dediğim x işareti geliyor ve bu olaydan sonra artık ayarlarıda açamamaya başladım...
  3. Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu: Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi açınca dediğim x işareti geliyor ve bu olaydan sonra artık ayarlarıda açamamaya başladım...
  4. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

in Windows 10 Gaming
    Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım...
  5. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım...
  6. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

in Windows Hello & Lockscreen
  7. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  8. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  9. Win 11 donma sorunu

Win 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda...
  10. Seste Sürekli Donma Sorunu

in Windows 10 Customization
    Seste Sürekli Donma Sorunu: Ses driverimi farkında olmadan sildim sonra tekrar yükledim.Yüklediğimden beri internette müzik dinlerken ve video izlerken masaüstünde başka dosyaları veya klasörleri açtığımda seste donmalar oluyor. örnek https://muzikmp3indir.com/buray-sevme-beni-muzik-mp3-indir-122515...