Windows 10: Win 11 donma sorunu
Discus and support Win 11 donma sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Berk Burhan, Dec 16, 2022.
Thema:
Win 11 donma sorunu
Loading...
-
Win 11 donma sorunu - Similar Threads - donma sorunu
-
Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu
in Windows 10 GamingWindows 11 Şarj Gösterge Sorunu: Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi açınca dediğim x işareti geliyor ve bu olaydan sonra artık ayarlarıda açamamaya başladım... -
Windows 11 Şarj Gösterge Sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Şarj Gösterge Sorunu: Bilgisayarımın şarj göstergesinde x ibaresi var. bilgisayar kilit ekranındayken bu gösterge güzelce çalışıyor bilgisayarın şifresini yazıp kilidi açınca dediğim x işareti geliyor ve bu olaydan sonra artık ayarlarıda açamamaya başladım... -
Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu
in Windows 10 GamingKapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım... -
in Windows 10 Software and AppsKapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım... -
in Windows Hello & LockscreenKapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 GamingWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Windows güncellemesinden sonra ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsWindows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 GamingWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Seste Sürekli Donma Sorunu
in Windows 10 CustomizationSeste Sürekli Donma Sorunu: Ses driverimi farkında olmadan sildim sonra tekrar yükledim.Yüklediğimden beri internette müzik dinlerken ve video izlerken masaüstünde başka dosyaları veya klasörleri açtığımda seste donmalar oluyor. örnek https://muzikmp3indir.com/buray-sevme-beni-muzik-mp3-indir-122515...