Windows 10: Win 11 biraz bekleyin ekrani
Discus and support Win 11 biraz bekleyin ekrani in Windows 10 Gaming to solve the problem; Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Nihat Balkan, Dec 27, 2022.
Thema:
Win 11 biraz bekleyin ekrani
Loading...
-
Win 11 biraz bekleyin ekrani - Similar Threads - biraz bekleyin ekrani
-
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 GamingWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
Giris ekrani gelmiyor
in Windows 10 GamingGiris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve... -
Giris ekrani gelmiyor
in Windows 10 Software and AppsGiris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve... -
Giris ekrani gelmiyor
in Windows 10 CustomizationGiris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve... -
Win 11 biraz bekleyin ekrani
in Windows 10 Software and AppsWin 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha... -
Win 10 or Win 11?
in Windows 10 GamingWin 10 or Win 11?: I don't use or want MS 365. I prefer not being online with my documents. Should I keep Win 10 or download 11? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/win-10-or-win-11/a044fe01-260d-4bc3-adae-df61833744fe -
Win 10 or Win 11?
in Windows 10 Software and AppsWin 10 or Win 11?: I don't use or want MS 365. I prefer not being online with my documents. Should I keep Win 10 or download 11? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/win-10-or-win-11/a044fe01-260d-4bc3-adae-df61833744fe -
WIN 10 to WIN 11
in Windows 10 GamingWIN 10 to WIN 11: What features from WIN 10 are not included in WIN 11? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/win-10-to-win-11/667a6d49-9d0e-4def-b0a5-a2925445dbc5