Windows 10: wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...

Discus and support wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Hiwifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne yapmam gerekir?Kolay gelsin... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by evin süvarioğlu, Feb 26, 2025 at 12:27 AM.

1. wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...

Hiwifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne yapmam gerekir?Kolay gelsin

:)

evin süvarioğlu, Feb 26, 2025 at 12:27 AM

2. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

3. Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım?

E ve C disklerini birleştirme işlemini yaptım fakat daha sonra C diski boyutunu değiştirmek isteyince üst sınır değişmedi silinen E diskin kapasitesi eklenemiyor otomatik olarak. Ne yapmam gerekiyor?

duygu yasinoğlu, Feb 26, 2025 at 12:30 AM
  4. Shoopakey Win User

wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...

Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Thema:

wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...

Loading...
  1. wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne... - Similar Threads - wifi ortak ağa

2. wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...

in Windows 10 Software and Apps
    wifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne...: Hiwifi ortak ağa ayarladığım halde otomatik olarak özel ağa geçiyor bu çok sakıncalı ne yapmam gerekir?Kolay gelsin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/wifi-ortak-a%C4%9Fa-ayarlad%C4%B1%C4%9F%C4%B1m/07d5b34b-c399-4063-b9e9-cea6d1735cdf
  3. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  4. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  5. Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor: Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya...
  6. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

in Windows 10 Gaming
    Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  7. Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor

Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye...
  8. Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Mikrofonum çalışmıyor ve ses çok boğuk geliyo fakat bu tek kendi bilgisayarımda oluyor: Galaxy Buds 2 kulaklığımın mikrofonunu şimdiye kadar hands-free modu kapatarak kullanıyordum. Çünkü bunu kapatmazsak çok kötü bir ses ortaya çıkıyor. hands-free modunu kullanmazsamda mikrofon çalışmıyo ve kulaklığıma ses gelmiyo....
  9. This is Bu****it

in Windows 10 Customization
    This is Bu****it: Update after update Microsoft have just been destroying windows when everything was just fine when it started. First of all, anything that has to do with anything with Xbox games, chat, parties, etc use to work flawlessly. Then they decided to start messing with it and...
  10. otomatik onarma çalışmıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
    otomatik onarma çalışmıyor: Merhaba Otomatik onarma çalışmıyor her onarım başladığında farklı stop code'lar ile onarımı durduruyor herhangi bir işlem yapamıyorum.Elimde başka bilgisayar yok.USB yada CD oluşturamıyorum . Bir adet eski dvd var windows 10 pro yazıyor ancak onunla başlattığımda da format...