Windows 10: W centrum uwagi Windows nie działa

Discus and support W centrum uwagi Windows nie działa in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Julia Balińska, Sep 23, 2023.

1. W centrum uwagi Windows nie działa

Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W centrum uwagi, zmienia się ona automatycznie na ten sam obraz. Próbowałam chyba wszystkiego, obraz nadal jest, już nawet zapisany w zakładce Obrazy.

:)

Julia Balińska, Sep 23, 2023

2. Valorantinstall.exe Ta Aplikacija nie będzie działać na tym urządzeniu.

Ta gra nie potrzebuje centrum gier jak steam albo cos w tym stylu jest to gra pobierana tak ze pobiera sie installer otwiera sie go i instaluje sie gra, a jesli chodzi o tryb zgodności to próbowałem i nic nie podziałalo bo nadal pokazywalo komunikat cytuje "Ta aplikacija nie będzie działać na twoim komputerze Aby znaleść wersje dla tego komputera, skontaktuj sie z wydawcą oprogramowania." Mam nadzieje ze to jakoś pomoże.

karol1kowalski2, Sep 23, 2023
  3. Time Lady Win User
    Valorantinstall.exe Ta Aplikacija nie będzie działać na tym urządzeniu.

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Przykro mi, że oznaczyłeś moją odpowiedź jako nieprzydatną. Ponieważ nie grałem w tę grę i mogę znaleźć tylko informacje na temat podobnej gry o nazwie, która wymaga centrum gier, muszę poprosić o dalsze informacje.
    Gra, o której wspomniałem, jest taka sama jak ta, którą opublikowałeś. Sugeruje pobranie klienta gry, co sugeruje, że jest to centrum gier, a nie sama gra.
    Biorę to, że pobrałeś świeżą wersję gry.
    Czy wypróbowałeś tryb zgodności?

Spróbuj również:
    Kliknij prawym przyciskiem myszy start i wybierz powershell z adminem i wprowadź:
    [kod]
    SFC / SCANNOW
    DISM /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
    DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
    [/kod]

Time Lady, Sep 23, 2023
  4. W centrum uwagi Windows nie działa

Valorantinstall.exe Ta Aplikacija nie będzie działać na tym urządzeniu.

Tak jak mówilem RIOT CLIENT sie nie instaluje Riot client to nie jest centrum gier bo tego sie nie instaluje wystarczy ze sie zainstaluje za pomoca valoranta exe BO RIOT CLIENT SIE NIE INSTALUJE bo własnie ten instaler to jest client a wymagania sprzętowe spełniam BO przecież już go miałem i spełniam a do supportu valoranta nie pisałem bo jak windows blokuje mi instalacije to wolałem napisac do supportu windowsa

karol1kowalski2, Sep 23, 2023
Thema:

W centrum uwagi Windows nie działa

Loading...
  1. W centrum uwagi Windows nie działa - Similar Threads - centrum uwagi nie

2. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Gaming
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  3. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Customization
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  4. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Software and Apps
  5. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2
  6. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

in Windows 10 Gaming
    Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2
  7. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

8. W centrum uwagi Windows nie działa

in Windows 10 Gaming
    W centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W...
  9. Pendrive nie działa

in Windows 10 Network and Sharing
    Pendrive nie działa: witam mam błąd Device USB\VID_1130&PID_1803\5&9ec5e7a&0&3 had a problem starting. Driver Name: usbstor.inf Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000} Service: USBSTOR Lower Filters: Upper Filters: Problem: 0xA Problem Status: 0xC000009C nie mogę...
  10. No man's sky nie działa

No man's sky nie działa: Gdy próbuję włączyć No Man's Sky przekierowuje mnie na stronę narzędzia o nazwie usługi gier które ma do pobrania aktualizacje, jednak gdy próbuję ją ściągnąć nic się nie dzieje. Dzieje się tak i przy próbie odpalenia gry przez wyszukiwarkę aplikacji windowsa i przez...

Users found this page by searching for:

1. centrum uwagi windows nie działa