Windows 10: В чому проблема?

Discus and support В чому проблема? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Roman Makovetskiy, Oct 25, 2024.

1. В чому проблема?

Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно ломана.

:)

Roman Makovetskiy, Oct 25, 2024
Thema:

В чому проблема?

Loading...
  1. В чому проблема? - Similar Threads - чому проблема

2. Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...: Буду очікувати відповідь https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/6ea0a59b-3e5d-45a8-aedc-9b0deb245f13
  3. Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...

in Windows 10 Gaming
    Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...: Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується для голосового вводу в Windows 10 та Windows 11. Прошу щоб ця функція була в найближчому майбутньому....
  4. Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...

in Windows 10 Software and Apps
    Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...: Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується для голосового вводу в Windows 10 та Windows 11. Прошу щоб ця функція була в найближчому майбутньому....
  5. Чому мій windows 10 займає в діску С 45 гб з 52 існуючих?

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Чому мій windows 10 займає в діску С 45 гб з 52 існуючих?: Я вже перепробувала усі існуючі рекомендації, але нічого так і не допомає збільшити память диску***Moved from Windows / Windows 10 / Производительность и обслуживание***...
  6. В чому проблема?

in Windows 10 Gaming
    В чому проблема?: Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно ломана. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2-%D1%87%D0%BE%D0%BC%D1%83/f531ca45-bb9d-43e3-a714-1368e4f9d7bf
  7. В чому проблема?

in Windows 10 Drivers and Hardware
    В чому проблема?: Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно ломана. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2-%D1%87%D0%BE%D0%BC%D1%83/f531ca45-bb9d-43e3-a714-1368e4f9d7bf
  8. чому на мою пошту телефона дуже багато раз хтось проникав?

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    чому на мою пошту телефона дуже багато раз хтось проникав?: Доброго дня, я хочу дізнатися чому, коли я скачувала щось зі свого комп'ютера, то на пошту мого телефону приєднувався лівий пристрій, який я вперше бачу. Це вірус? я зробила скидання до заводських налаштувань, цього вірусу в такому разі немає на моєму комп'ютері?...
  9. Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?

in Windows 10 Gaming
    Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?: Добрий день. У просте питання, тому-що я використовував tts програму для зміну голосу та я зіткнувся з проблемою що відсутнє голосовий пакет моєї рідної мови у самій windows. Програма сама не винна, але мені не зрозуміло чому не має самої підтримки українського голосого...
  10. Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?

in Windows 10 Software and Apps
    Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?: Добрий день. У просте питання, тому-що я використовував tts програму для зміну голосу та я зіткнувся з проблемою що відсутнє голосовий пакет моєї рідної мови у самій windows. Програма сама не винна, але мені не зрозуміло чому не має самої підтримки українського голосого...