Windows 10: В чому проблема?
Discus and support В чому проблема? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Roman Makovetskiy, Oct 25, 2024.
Thema:
В чому проблема?
Loading...
-
В чому проблема? - Similar Threads - чому проблема
-
Чому мій windows 10 займає в діску С 45 гб з 52 існуючих?
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingЧому мій windows 10 займає в діску С 45 гб з 52 існуючих?: Я вже перепробувала усі існуючі рекомендації, але нічого так і не допомає збільшити память диску***Moved from Windows / Windows 10 / Производительность и обслуживание***... -
Проблема с драйвером контроллера.
in Windows 10 GamingПроблема с драйвером контроллера.: Я искал файлы для одного устройства, чтобы он определялся как руль, а не как контроллер PS4. Нашёл, получается, данный софт. Когда я подключил девайс и установил драйвера по их инструкции, то теперь устройство определялось как контроллер Xbox 360, что ухудшил функционал руля... -
in Windows 10 Software and AppsПроблема с драйвером контроллера.: Я искал файлы для одного устройства, чтобы он определялся как руль, а не как контроллер PS4. Нашёл, получается, данный софт. Когда я подключил девайс и установил драйвера по их инструкции, то теперь устройство определялось как контроллер Xbox 360, что ухудшил функционал руля... -
in Windows 10 Drivers and HardwareПроблема с драйвером контроллера.: Я искал файлы для одного устройства, чтобы он определялся как руль, а не как контроллер PS4. Нашёл, получается, данный софт. Когда я подключил девайс и установил драйвера по их инструкции, то теперь устройство определялось как контроллер Xbox 360, что ухудшил функционал руля... -
В чому проблема?
in Windows 10 GamingВ чому проблема?: Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно ломана. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2-%D1%87%D0%BE%D0%BC%D1%83/f531ca45-bb9d-43e3-a714-1368e4f9d7bf -
В чому проблема?
in Windows 10 Drivers and HardwareВ чому проблема?: Відеокарту видно в диспеспетчері пристроїі, написано - працює коректно. Переустановив віднду, оновив драйвер, завантажив дірекс, картинка всеодно ломана. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2-%D1%87%D0%BE%D0%BC%D1%83/f531ca45-bb9d-43e3-a714-1368e4f9d7bf -
чому на мою пошту телефона дуже багато раз хтось проникав?
in AntiVirus, Firewalls and System Securityчому на мою пошту телефона дуже багато раз хтось проникав?: Доброго дня, я хочу дізнатися чому, коли я скачувала щось зі свого комп'ютера, то на пошту мого телефону приєднувався лівий пристрій, який я вперше бачу. Це вірус? я зробила скидання до заводських налаштувань, цього вірусу в такому разі немає на моєму комп'ютері?... -
Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?
in Windows 10 GamingЧому нема українського голосового пакетуWindows10/11?: Добрий день. У просте питання, тому-що я використовував tts програму для зміну голосу та я зіткнувся з проблемою що відсутнє голосовий пакет моєї рідної мови у самій windows. Програма сама не винна, але мені не зрозуміло чому не має самої підтримки українського голосого... -
Чому нема українського голосового пакетуWindows10/11?
in Windows 10 Software and AppsЧому нема українського голосового пакетуWindows10/11?: Добрий день. У просте питання, тому-що я використовував tts програму для зміну голосу та я зіткнувся з проблемою що відсутнє голосовий пакет моєї рідної мови у самій windows. Програма сама не винна, але мені не зрозуміло чому не має самої підтримки українського голосого...