Windows 10: Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

Discus and support Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by e1 maz1, Mar 31, 2025 at 1:22 PM.

1. e1 maz1 Win User

Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa

:)

2. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam nazywała się ps/2

1 nadal nie ma żadnych sterowników do klawiatury, jak włączę pokaż ukryte urządzenia to pokazuje się urządzenie klawiatury hid ale to chyba klawiatura która miałam podpięta na USB

2 pisze rozwiązywanie problemów zostało ukończone wprowadzenie zmian lub aktualizacji nie było konieczne

3. Klucze g2a

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Szymon,

Jestem Dyari. Dziękujemy za kontakt. Z przyjemnością pomogę państwu w tym zakresie.

Sprawdziłem stronę internetową i sprzedają klucz licencyjny systemu Windows 10 tylko za 20 USD. Jeśli chcesz kupić oryginalny i legalny klucz licencyjny, powinieneś zapłacić nie mniej niż sto USD. Więc. Nie zaleca się kupowania klucza licencyjnego z takich stron internetowych. Zawsze zaleca się kupowanie klucza licencyjnego systemu Windows tylko z oficjalnej strony microsoft lub od wiarygodnego sprzedawcy:
    https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/akt...

Daj mi znać, jeśli potrzebujesz dalszej pomocy i informuj mnie na bieżąco.

4. Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

asus t100ta

Witam posiadam laptop asus t100ta

lecz gdy instalowałem w nim system po instalacja nie działa w nim toutchscreen i nie ma audio

W menedżerze urządzeń pokazuje ze nie wykryto urządzenia a gdy sprawdzałem sterowniki pokazywało się ze wszystkie są pobrane

W ustawniach trybu tabletu pokazuje ze urządzenie nie oferuje funkcji dotykowych ale przed instalowaniem nowego systemu działał normalnie dotyk i dźwięk

BartoszGłodzik, Mar 31, 2025 at 1:26 PM
Thema:

Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

Loading...
  1. Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da... - Similar Threads - Użyłem konsoli żeby

2. Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...

in Windows 10 Gaming
    Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...: Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/u%C5%BCy%C5%82em-konsoli-%C5%BCeby-aktywowa%C4%87/c1414057-d5fc-4b7f-927a-710d4f9e4476
  3. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2
  4. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

in Windows 10 Gaming
    Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2
  5. Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...

in Windows 10 Software and Apps
  6. W centrum uwagi Windows nie działa

in Windows 10 Gaming
    W centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W...
  7. W centrum uwagi Windows nie działa

W centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W...
  8. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

in Windows 10 Gaming
    mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach....
  9. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach....
  10. mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.

in Windows 10 Drivers and Hardware