Windows 10: Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...
Discus and support Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by e1 maz1, Mar 31, 2025 at 1:22 PM.
Thema:
Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...
Loading...
-
Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da... - Similar Threads - Użyłem konsoli żeby
-
Użyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...
in Windows 10 GamingUżyłem konsoli żeby aktywować klucz windows i pokazuje że działa, ale w ustawieniach nie da...: Kiedy użyłem konsoli aby aktywować klucz windows to zadziałało ale w ustawieniach nadal jest nie aktywowany i nie działa https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/u%C5%BCy%C5%82em-konsoli-%C5%BCeby-aktywowa%C4%87/c1414057-d5fc-4b7f-927a-710d4f9e4476 -
Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...
in Windows 10 Drivers and HardwareKlawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2 -
Klawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...
in Windows 10 GamingKlawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2 -
in Windows 10 Software and AppsKlawiatura w moim laptopie nie działa i nie ma jej w menadżerze urządzeń ale pamiętam...: winows 10, hp 15-dw1xxx https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/klawiatura-w-moim-laptopie-nie-dzia%C5%82a-i-nie/de5b2616-beea-43a4-8a3f-142d8b7e21d2 -
W centrum uwagi Windows nie działa
in Windows 10 GamingW centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W... -
W centrum uwagi Windows nie działa
in Windows 10 Software and AppsW centrum uwagi Windows nie działa: Windows 11 - nie działa opcja W centrum uwagi.Kilkanaście dni temu polubiłam jeden z wyświetlanych obrazów funkcji W centrum uwagi. Od tamtej pory obraz się nie zmienia. Próbowałam go zmienić, ustawiając na ekran blokady zwykły obraz, jednak klikając z powrotem na opcję W... -
mikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.
in Windows 10 Gamingmikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach.... -
in Windows 10 Software and Appsmikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach.... -
in Windows 10 Drivers and Hardwaremikrofon nie działa pomimo tego ,że jest wykrywalny i włączony.: Model headsetu to g533 wireless . Mikrofon jest widoczny jako działający w każdej aplikacji . Jedyne co słyszałem od mikrofonu to odsłuch w panelu sterowania. Nie działa odłuch w Discord oraz w ustawieniach....