Windows 10: Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

Discus and support Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Emre DMRC, Nov 19, 2023.

1. Emre DMRC Win User

Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı: WindowsPackageManagerServer.exe, sürüm: 1.17.2203.10001, zaman damgası: 0x622a8641Hatalı modül adı: WindowsPackageManager.dll, sürüm: 1.17.2203.10001, zaman damgası: 0x622a8613Özel durum kodu: 0xc0000005Hata uzaklığı 0x0000000000089bf3Ha

:)

Emre DMRC, Nov 19, 2023

2. Downloading and installing updates in Windows Update is very slow on Windows 8.1

ertacsinar, Nov 19, 2023
  3. Kerim_00 Win User
    Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Sorunum son 1-2 ay önce başladı. İlk başlarda sadece oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum. Bunun üzerine format atıp temiz kurulum yaptım ve birkaç gün hata almadım. Fakat ondan sonra tekrar hata vermeye başladı. Şuan normal internette gezinirken bile
    hata alıyorum bazen bilgisayar açılırken hata verip tekrar kapanıp açılıyor. Bazen sanki fişini çekmişim gibi birden kendini kapatıyor. Şuan bilgisayarı kullanamaz haldeyim. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.

Minidump dosyalarım :

Yeni klasör (2).rar

012519-51281-01.rar

Kerim_00, Nov 19, 2023
  4. David-M. Win User

windows 10 kasma

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Şimdi, arka planda bu soruna neden olan herhangi bir üçüncü taraf programın olup olmadığını görmek için temiz bir önyükleme gerçekleştirin. Talimatları dikkatle izleyin.
    https://support.microsoft.com/topic/how-to-perf...
    Sorun temiz önyüklemeden sonra oluşmazsa. Aynı makalede, "Temiz önyükleme yaptıktan sonra soruna neyin neden olduğunu belirleme" konusunda hangi programın buna neden olduğunu belirlemenize yardımcı olacak bir teknik vardır.

Nedeni bulduktan sonra veya yardımcı olmazsa, "Temiz önyükleme sorun gidermeden sonra bilgisayarı normal şekilde başlayacak şekilde sıfırla" bölümünde belirtildiği gibi normal önyüklemeye dönün.

David-M., Nov 19, 2023
Thema:

Loading...
  1. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata - Similar Threads - Temiz kurulum sonrası

2. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

in Windows 10 Gaming
    Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  3. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

in Windows 10 Software and Apps
    Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  4. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  5. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  6. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:...
  7. Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata

in Windows 10 Gaming
    Temiz kurulum sonrası Güvenilirlik Geçmişinde bir sürü hata: Temiz bir windows 11 kurulumundan sonra bütün güncelleştirmeleri yapıp güvenilirlik geçmişine bakmak istedim ve bir sürü kritik olaylar olduğunu gördüm Olayların çoğunda windows package manager server.exe var1. olan hatada bunlar yazıyorHatalı uygulama adı:...
  8. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  9. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  10. Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows 10 bilgisayarımda bir program açarken kaynaklanan hata!: [b] Merhabalar, bilgisayarıma bir program indirdim oyun için. Fakat açılmamakta. mscvp100.dll msvcpr100.dll hataları alıyordum bunları indirdim ve System32'ye attım. Bu hata çok şimdiki hata ise ; 0xc000035a bu hatayı nasıl çözeceğim. ** "C:\\WINDOWS/SYSTEM32/MSVCR100.dll...