Windows 10: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor
Discus and support sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by emel özkayaş, Mar 11, 2025.
Thema:
sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor
Loading...
-
sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor - Similar Threads - sorun gider diğer
-
Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...
in Windows 10 GamingWindows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?... -
Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...
in Windows 10 Software and AppsWindows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Gamingwindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Software and Appswindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor
in Windows 10 Software and Appssorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f -
windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor
in Windows 10 Gamingwindows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim... -
windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor
in Windows 10 Software and Appswindows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim... -
Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum
in Windows 10 GamingSistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum: Sistemimdeki Secocl64.exe adlı klasörün olay görüntüleyicim'de 1000 adet hata rapor u var bunu nasıl düzeltebilirim Anladığım kadarıyla bu bir ses driver ı ama bende sorun çıkartıyor Bu driver ı nasıl güncellerim yada nasıl çözebilirim... -
Windows Update Sorun çıktı
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows Update Sorun çıktı: [IMG] Windows Update bugün sıkıntılı. Ben güncellemeleri kontrol edecekken bir anda 2021-01 Toplu Güncellemesi karşıya çıktı kb402 ile başlıyordu sonra ben güçlü İnternet ile değiştireyim dedim değiştirdiğim an hata çıktı karşıma önceden bir sıkıntım vardı onların...