Windows 10: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

Discus and support sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by emel özkayaş, Mar 11, 2025.

1. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

:)

emel özkayaş, Mar 11, 2025

2. Merhaba Tmac v6 isimli uygulamayı yükledikten sonra wifi ağlarına bağlanamadım ve sorun gidericiyi çalıştıramadım lütfen yardım edin

Bir sorun sorun gidericinin başlamasını önlüyor sorunu alıyorum ağlar kısmında ağlarım gözükmüyor TMAC V6 yı çalıştırdıktan sonra oldu

battal özil, Mar 11, 2025
  3. Error Code: 0x800F0908 When downloading Speech pack for English (india)

servis Kaydı eksik Veya bozuk

Yardım Edin ....

salimalkaptan, Mar 11, 2025
  4. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

cihazınız iş ve okul konusunda sorun yaşıyor uyarısı nasıl düzelir, ev kullanıcısı emekliyim

Rıdvan Narin, Mar 11, 2025
Thema:

sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

Loading...
  1. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor - Similar Threads - sorun gider diğer

2. Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

in Windows 10 Gaming
    Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?...
  3. Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim...: Windows 10'u Windows 11 yaptım ve artık hoparlörüm çalışmıyor. Sorun gidermeyi denedim olmadı, driverları kontrol ettim olmadı. Yardımcı olur musunuz?...
  4. windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...

in Windows 10 Gaming
    windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü...
  5. windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...

windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü...
  6. sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor

sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor: sorun gider de diğer sorun giderici çalışmıyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sorun-gider-de-di%C4%9Fer-sorun-giderici/fff1e2e6-24c7-4d61-aa8b-b92a5c9b8e6f
  7. windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor

in Windows 10 Gaming
    windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim...
  8. windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor

windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim...
  9. Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum

in Windows 10 Gaming
    Sistemimdeki SECOCL64.exe Adlı Klasör ile Sorun Yaşıyorum: Sistemimdeki Secocl64.exe adlı klasörün olay görüntüleyicim'de 1000 adet hata rapor u var bunu nasıl düzeltebilirim Anladığım kadarıyla bu bir ses driver ı ama bende sorun çıkartıyor Bu driver ı nasıl güncellerim yada nasıl çözebilirim...
  10. Windows Update Sorun çıktı

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Windows Update Sorun çıktı: [IMG] Windows Update bugün sıkıntılı. Ben güncellemeleri kontrol edecekken bir anda 2021-01 Toplu Güncellemesi karşıya çıktı kb402 ile başlıyordu sonra ben güçlü İnternet ile değiştireyim dedim değiştirdiğim an hata çıktı karşıma önceden bir sıkıntım vardı onların...