Windows 10: Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı
Discus and support Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı in Windows 10 Gaming to solve the problem; Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Bedirhan Gündüz, Feb 21, 2025.
Thema:
Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı
Loading...
-
Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı - Similar Threads - Sistem Geri Yükleme
-
Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı
in Windows 10 Software and AppsSistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?... -
Grand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor
in Windows 10 Software and AppsGrand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor: [2024-11-27 18:43:40.790] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="PatchRetries" value="3" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="DIPRetries" value="10" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does... -
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı
in Windows 10 GamingWindows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi.... -
sistem bölmesi nasıl arttırabilirim
in Windows 10 Network and Sharingsistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
in Windows 10 Gamingsistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
in Windows 10 Software and Appssistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9 -
fortnite yükleme ekranında kalıyor
in Windows 10 Gamingfortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]... -
Bu yükleme paketi açılamadı hatası
in Windows 10 CustomizationBu yükleme paketi açılamadı hatası: Steam üzerinden indirdiğim europa universalis oyununu açmaya çalışırken "Bu yükleme paketi açılamadı. Paketin var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun veya bunun geçerli bir Windows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısyla bağlantı kurun."...