Windows 10: Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

Discus and support Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı in Windows 10 Gaming to solve the problem; Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Bedirhan Gündüz, Feb 21, 2025.

1. Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim? Veya tekrar başlatmak istesem bunu verilerime zarar vermeden nasıl başarabilirim?

:)

Bedirhan Gündüz, Feb 21, 2025
  2. DaveM121 Win User

BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Furkeii

Bilgisayarınızı başlatın, tıpkı Windows'un yüklemeye çalıştığı gibi (dönen noktalar), Güç Düğmesi'ne 5 - 10 saniye basılı tutarak Sabit Kapatma gerçekleştirin

Bunu iki kez yap.

Üçüncü başlangıçta Windows Kurtarma Ortamına önyüklenecek ve oradan Sistem Onarımı, Güvenli Mod, Komut İstemi... ve saire.

Lütfen her seçeneği teker teker deneyin, sonra Windows'un önyüklenecek olduğuna bakın.

Sorun Gidermeye Git - Gelişmiş Seçenek - Başlangıç Onarımı
    Windows başlangıcının kendisini onarıp onaramayacağına bakın

Sorun Gidermeye Git - Gelişmiş Seçenek - Sistem Geri Yükleme
    Geri dönebileceğiniz bir geri yükleme noktanız olup olmadığını kontrol edin

DaveM121, Feb 21, 2025
  3. Uygulamada unknown software exception (0x0000003) özel durumu 0x00007FF7FED81FE konumunda oluştu hatası

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Mehmetcan,

Benim adım Jocelyn, bağımsız bir danışman ve sizin gibi bir adam Windows 10 kullanıcı. Bugün size yardım etmekten mutluluk duyarım.

Durum hakkında ne hissettiğini anlıyorum. Bunun yol açtığı sorun için özür dilerim.

Bunu çözmek için lütfen aşağıdaki adımları deneyin ve her biri sonra kontrol edin:

1. Sistem dosyası denetleyicisi çalıştırın

Arama kutusuna CMD yazın, yönetici olarak çalıştırın.

Komut isteminde, aşağıdaki komutu kopyala-yapıştır:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

"İşlem başarıyla tamamlandı" yazan bir ileti görürseniz. Aşağıdaki komutu kopyala-yapıştır:

sfc /scannow

Pencereyi kapat.

2. Temiz bir önyükleme yapın

Aşağıdaki adımları bakın:

https://support.microsoft.com/en-ph/help/929135...

3. Microsoft .NET Çerçeve Onarım Aracını Kullanın

https://support.microsoft.com/xx-xx/help/269855...

4. Sistem Geri Yükleme

Denetim Paneli>Sistem>Sol panelde Sistem Koruması seçin.

Sistem Özellikleri penceresinde Sistem Geri Yükleme düğmesini tıklatın. Ekrandaki yönergeleri izleyin ve sisteminizi daha erken bir tarihe geri yüklemek için tamamlayın.

Aynı Sistem Özellikleri penceresinde, el ile bir geri yükleme noktası da oluşturabilirsiniz.

Nasıl sonuçlanacağını bize bildirin.

En iyi

Jocelyn

JocelynYbanez, Feb 21, 2025
  4. Luís_P Win User

Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

windowssearch.exe yi sildim

Merhaba nasılsın?

Benim adım Luís ve umarım mümkün olan en iyi şekilde yardımcı olabilirim, tıpkı sizin gibi Microsoft ürünlerinin bir kullanıcısıyım.

Sizin durumunuzda, sistemi bu işlem başlamadan önceki bir tarihe geri yüklemenizi öneririm:

Windows + R tuşlarına basın ve RStrui yazın;
    Sistem Geri Yükleme'de, İleri'yi tıklatın;
    Bir sonraki pencerede şu seçeneği belirleyin: Diğer geri yükleme noktalarını göster, etkinlikten önce bir tarih seçin ve İleri'ye tıklayın;
    Geri yükleme tarihini onaylayın ve bitir ve test et'e tıklayın.

Bana ihtiyacın olursa müsait olacağım.

Luís_P, Feb 21, 2025
Thema:

Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

Loading...
  1. Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı - Similar Threads - Sistem Geri Yükleme

2. Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı

in Windows 10 Software and Apps
    Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?...
  3. Grand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor

Grand Theft Auto 5 YÜkleme Ekranında Atıyor: [2024-11-27 18:43:40.790] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="PatchRetries" value="3" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does not exist: name="DIPRetries" value="10" [2024-11-27 18:43:40.792] [ ERROR ] Option specified in XML does...
  4. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  5. Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 biraz bekleyin ekranında takılı kaldı: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık üç aydır kullanmiyorfum bugun actıgımda oturum actıktan hemen sonra biraz bekleyin ekrani karsima cıktı ve takılı kaldı. 30 dkdır bekliyorum ama hala bir değışıklik olmadi....
  6. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Network and Sharing
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  7. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Gaming
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  8. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

9. fortnite yükleme ekranında kalıyor

in Windows 10 Gaming
    fortnite yükleme ekranında kalıyor: merhaba ben fortnite oyna ya bastığımda oyun görseldeki gibi kalıyor ve açılmıyor yardım edin lütfen bütün herşey güncel pc de [IMG][IMG]...
  10. Bu yükleme paketi açılamadı hatası

in Windows 10 Customization
    Bu yükleme paketi açılamadı hatası: Steam üzerinden indirdiğim europa universalis oyununu açmaya çalışırken "Bu yükleme paketi açılamadı. Paketin var olduğundan ve buna erişebildiğinizden emin olun veya bunun geçerli bir Windows Installer paketi olduğunu doğrulamak için uygulamanın satıcısyla bağlantı kurun."...