Windows 10: Сині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент.
Discus and support Сині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Ці помилки виникали як до зміни заліза, так і після. Мій пк до обнови:Материнка - Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2Блок живлення - Chiftec 650w goldПроцесор -... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Taraskoko, Jan 8, 2025 at 11:13 AM.
Thema:
Сині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент.
Loading...
-
Сині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент. - Similar Threads - Сині екрани та
-
Сині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент.
in Windows 10 GamingСині екрани, та викидає з програм, перезагружає комп'ютер в рандомний момент.: Ці помилки виникали як до зміни заліза, так і після. Мій пк до обнови:Материнка - Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2Блок живлення - Chiftec 650w goldПроцесор - Ryzen 5 2600xВідеокарта - RX580 4gb16gb ОЗУ 3200 Patriot Viper SteelSSD SATA3 500gb kingston; HDD 1TBМій пк після... -
Черный экран и перезагрузка компьютера в неожиданный момент
in Windows 10 Software and AppsЧерный экран и перезагрузка компьютера в неожиданный момент: Здравствуйте, появилась проблема после переустановки ОС с офф. сайта Все что мне известно: Проблема точно связана с драйвером или видеокартойНо при пустом рабочем столе или например браузере, эта проблема не наблюдается Есть шанс, что это может быть из-за Steam или игр в... -
Черный экран и перезагрузка компьютера в неожиданный момент
in Windows 10 GamingЧерный экран и перезагрузка компьютера в неожиданный момент: Здравствуйте, появилась проблема после переустановки ОС с офф. сайта Все что мне известно: Проблема точно связана с драйвером или видеокартойТестировал на перегрев, никаких результатов не вывелосьПробовал AIDA64 для стресс-теста, все работало хорошоВот парочка скриншотов из... -
Заходжу в комп'ютер и хочу щось відкрити але зовсім нічого не відкривається навіть пуск
in Windows 10 GamingЗаходжу в комп'ютер и хочу щось відкрити але зовсім нічого не відкривається навіть пуск: Нічого не відкривається https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D1%83-%D0%B2/ac367f70-2c27-41a3-8d51-9562ab7e333c -
Заходжу в комп'ютер и хочу щось відкрити але зовсім нічого не відкривається навіть пуск
in Windows 10 Software and AppsЗаходжу в комп'ютер и хочу щось відкрити але зовсім нічого не відкривається навіть пуск: Нічого не відкривається https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D1%83-%D0%B2/ac367f70-2c27-41a3-8d51-9562ab7e333c -
В случайный момент гаснет экран и перезагружается ПК.
in Windows 10 GamingВ случайный момент гаснет экран и перезагружается ПК.: Купил новую ОЗУ, и стали вылетать синие экраны. Сбросил БИОС до заводских, теперь экран просто тухнет и ПК перезагружается, но намного чаще. Как можно хотябы улучшить ситуацию без покупки новой оперативы?... -
В случайный момент гаснет экран и перезагружается ПК.
in Windows 10 Software and AppsВ случайный момент гаснет экран и перезагружается ПК.: Купил новую ОЗУ, и стали вылетать синие экраны. Сбросил БИОС до заводских, теперь экран просто тухнет и ПК перезагружается, но намного чаще. Как можно хотябы улучшить ситуацию без покупки новой оперативы?... -
Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку
in Windows 10 Installation and UpgradeДоброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку: Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10, через флешку в мене зараз віндовс 7, 4 оперативки 11 DirectX, ну кароче віндовс 10 мав би піти але коли все встановилося і ноутбук перезапускається просо чорний фон та синій логотип віндовса я чекав 1 годину і все... -
Після різкого відключення живленя зникли всі системні та не системні піктограми програм та...
in Windows 10 Network and SharingПісля різкого відключення живленя зникли всі системні та не системні піктограми програм та...: Після різкого відключення живленя зникли всі системні та не системні піктограми програм та папок на робочому столі та в провіднику і залишились тільки назви.В меню пуск піктограми залишились...