Windows 10: Що робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми
Discus and support Що робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми in Windows 10 Gaming to solve the problem; Будь ласка поможіть виправити проблему... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by кто- то.., Nov 5, 2024.
Thema:
Що робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми
Loading...
-
Що робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми - Similar Threads - Що робити якщо
-
Що мені робити?
in Windows 10 GamingЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що мені робити?
in Windows 10 Software and AppsЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що мені робити?
in Windows 10 Drivers and HardwareЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що робити?
in Windows 10 GamingЩо робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,... -
Що робити?
in Windows 10 Software and AppsЩо робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,... -
Що робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми
in Windows 10 Software and AppsЩо робити якщо Startup Repair не може виправити автоматично проблеми: Будь ласка поможіть виправити проблему https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8/1eab867d-22bc-4e1d-a5e4-701cc23948e7 -
to interrupt normal startup press enter. Що робити?
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingto interrupt normal startup press enter. Що робити?: Добрий день, спокійно сиджу і дивлюсь фільм, загоряться синій екран з написом Unexpected store exception, після цього ноутбук не вмикається, на екрані пише to interrupt normal startup press enter. Що робити?***Moved from Windows / Windows 10 / Производительность и... -
Що робити якщо після Shift+Win+S в правому нижньому кутку не з'являється вікно зі скріншотом?
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingЩо робити якщо після Shift+Win+S в правому нижньому кутку не з'являється вікно зі скріншотом?: Ще тиждень тому все працювало. Неполадки почались після оновлення https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8/b6ce9c7c-dcd7-40a3-90b1-a344942c731b -
Ноутбук не може включитись
in Windows 10 GamingНоутбук не може включитись: Ноутбук не може включитись, він ніби хоче але вічно перезавантажується, при тому екран не вмикається. При включенні клавіатура блимає, ніби він починає включатись. Підозрюю що проблема в термопасті.Ноутбук Lenovo ideapad gaming 3 Ryzen 7, Gtx 1650, 250 gb ssd...