Windows 10: Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows
Discus and support Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows in Windows 10 Gaming to solve the problem; my laptop doesnt have sound... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Maria Zera, Nov 27, 2024 at 6:12 PM.
Thema:
Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows
Loading...
-
Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows - Similar Threads - Rješavanje problema zvukom
-
Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows
in Windows 10 Software and AppsRješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows: my laptop doesnt have sound https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rje%C5%A1avanje-problema-sa-zvukom-u-sustavu/3628817a-3179-4ce2-986e-f2cd5fb44c0e -
Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows
in Windows 10 GamingZatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows: Piše da DIRECT-2A-HP Smart Tank 580-590NEMA INTERNETA, VEZA SIGURNA. PRINTANJE ZAPOČINJE TEK NAKON PAR SATI I NE SVE ZADANO https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zatra%C5%BEite-pomo%C4%87-za-postavke-wi-fi-veze-u/32e0a743-d6cf-4d68-8012-b0a758360d26 -
Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows
in Windows 10 Software and AppsZatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows: Piše da DIRECT-2A-HP Smart Tank 580-590NEMA INTERNETA, VEZA SIGURNA. PRINTANJE ZAPOČINJE TEK NAKON PAR SATI I NE SVE ZADANO https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zatra%C5%BEite-pomo%C4%87-za-postavke-wi-fi-veze-u/32e0a743-d6cf-4d68-8012-b0a758360d26 -
zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?
in Windows 10 Gamingzašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?
in Windows 10 Software and Appszašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
in Windows 10 Network and Sharingzašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj... -
SADES SA-708GT
in Windows 10 Drivers and HardwareSADES SA-708GT: im not so much asking a question, but letting people know yes theyre older, but mine are 3 years old now and still work wonderfully if your using these on a PC you MUST USE A SPLITTER other wise they will not allow the mic to work. if using on an XBOX controller, your box... -
GTA SA NOT WORKING
in Windows 10 GamingGTA SA NOT WORKING: I m facing a problem running gta sa on windows 10. it did worked once when i got a pop up of installing direct play but after that the file isnt displaying its running in the background when i saw it tin the task manager the file was running but wasnt displaying.i tried all... -
Spajanje pisača HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10 64 OS
in Windows 10 Drivers and HardwareSpajanje pisača HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10 64 OS: Poštovani! Pokušao sam na razne načine spojiti pisač HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10, ali ni jedan način ne radi. Postoji li podrška za tu vrstu pisača? Ako postoji molim Vas pošaljite mi alat na *** Email address is removed for privacy *** S poštovanjem! Stjepan...