Windows 10: Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

Discus and support Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows in Windows 10 Gaming to solve the problem; my laptop doesnt have sound... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Maria Zera, Nov 27, 2024 at 6:12 PM.

1. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

my laptop doesnt have sound

:)

2. StjepanBK Win User

Spajanje pisača HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10 64 OS

Poštovani!

Pokušao sam na razne načine spojiti pisač HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10, ali ni jedan način ne radi.

Postoji li podrška za tu vrstu pisača?
    Ako postoji molim Vas pošaljite mi alat na *** Email address is removed for privacy ***

S poštovanjem!

Stjepan Hontić

3. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Nov 27, 2024 at 7:51 PM
  4. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

Problema Run As Administrator

Am o problema .. De la un timp cand incerc sa deschid un program cu run as administrator dau pe ,,da'' si dupa nu imi mai apare nimic..

Va rog foarte mult sa ma ajutati

CodrutGheorghe, Nov 27, 2024 at 7:51 PM
Thema:

Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

Loading...
  1. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows - Similar Threads - Rješavanje problema zvukom

2. Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows

in Windows 10 Software and Apps
    Rješavanje problema sa zvukom u sustavu Windows: my laptop doesnt have sound https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/rje%C5%A1avanje-problema-sa-zvukom-u-sustavu/3628817a-3179-4ce2-986e-f2cd5fb44c0e
  3. Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows

in Windows 10 Gaming
    Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows: Piše da DIRECT-2A-HP Smart Tank 580-590NEMA INTERNETA, VEZA SIGURNA. PRINTANJE ZAPOČINJE TEK NAKON PAR SATI I NE SVE ZADANO https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zatra%C5%BEite-pomo%C4%87-za-postavke-wi-fi-veze-u/32e0a743-d6cf-4d68-8012-b0a758360d26
  4. Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows

Zatražite pomoć za postavke Wi-Fi veze u sustavu Windows: Piše da DIRECT-2A-HP Smart Tank 580-590NEMA INTERNETA, VEZA SIGURNA. PRINTANJE ZAPOČINJE TEK NAKON PAR SATI I NE SVE ZADANO https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/zatra%C5%BEite-pomo%C4%87-za-postavke-wi-fi-veze-u/32e0a743-d6cf-4d68-8012-b0a758360d26
  5. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Gaming
    zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  6. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?: zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS Linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ? jell to znači da mi se na neku foru neko sa Linuxom zalijepio za kompjuter, jer možete mi pomoć ja sam usb kabelom spojen mobitelom Samsung a-22 koji na neki naičn pošto imam uz broj...
  7. zašto mi stoji da sa prijavljen sa OS linux, kada ja imam OS windows deset kupljen u dučanu ?

in Windows 10 Network and Sharing
  8. SADES SA-708GT

in Windows 10 Drivers and Hardware
    SADES SA-708GT: im not so much asking a question, but letting people know yes theyre older, but mine are 3 years old now and still work wonderfully if your using these on a PC you MUST USE A SPLITTER other wise they will not allow the mic to work. if using on an XBOX controller, your box...
  9. GTA SA NOT WORKING

in Windows 10 Gaming
    GTA SA NOT WORKING: I m facing a problem running gta sa on windows 10. it did worked once when i got a pop up of installing direct play but after that the file isnt displaying its running in the background when i saw it tin the task manager the file was running but wasnt displaying.i tried all...
  10. Spajanje pisača HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10 64 OS

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Spajanje pisača HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10 64 OS: Poštovani! Pokušao sam na razne načine spojiti pisač HP LaserJet 1010 u sustavu Windows 10, ali ni jedan način ne radi. Postoji li podrška za tu vrstu pisača? Ako postoji molim Vas pošaljite mi alat na *** Email address is removed for privacy *** S poštovanjem! Stjepan...