Windows 10: problem z dźwiękiem w słuchawkach
Discus and support problem z dźwiękiem w słuchawkach in Windows 10 Gaming to solve the problem; zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by cosiek44, Feb 28, 2025 at 7:27 PM.
Thema:
problem z dźwiękiem w słuchawkach
Loading...
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach - Similar Threads - problem dźwiękiem słuchawkach
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Software and Appsproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
in Windows 10 GamingProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,... -
Problem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11
in Windows 10 Software and AppsProblem z wyświetlaniem bezprzewodowym w Windows 11: Gdy próbuję wyświetlić bezprzewodowo ekran telefonu na wbudowanej aplikacji Ekran Bezprzewodowy w Windows 11 to na telefonie pisze, że łączy się z komputerem, ale na komputerze nic się nie wyświetla. Mój telefon to Samsung Galaxy A54. Próbowałem już zaktualizować komputer,... -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 GamingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 Software and AppsMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1
in Windows 10 GamingSymulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z... -
Symulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1
in Windows 10 Software and AppsSymulowanie dźwięku 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1: Czy da się zasymulować dźwięk 5.1 podczas odtwarzania filmu z dźwiękiem 2.1?Posiadam głośniki 5.1 oraz kartę dźwiękową, która pozwala to obsłużyć. Część filmów, które będę odtwarzał, będzie w standardzie 5.1.Niemniej jednak, chciałbym, aby podczas odtwarzania filmów z... -
Problem z dźwiękiem
in Windows 10 CustomizationProblem z dźwiękiem: Od niedawna mam ogromny problem. Myślałem, że chodzi tylko o aplikację "discord" ale zauważyłem problem również w innych aplikacjach. Mianowicie, kiedy odpalam niektóre aplikacje, to są strasznie głośne, lub w przypadku discorda, kiedy przy którymś otworzeniu aplikacji z...