Windows 10: при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...

Discus and support при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Алексей Губень, Nov 6, 2024 at 8:22 AM.

1. при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...

при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...

:)

Алексей Губень, Nov 6, 2024 at 8:22 AM
Thema:

при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...

Loading...
  1. при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... - Similar Threads - при перезавантаженн зникають

2. при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...

in Windows 10 Gaming
    при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти...: при перезавантаженн. зникають мови, залишаються 2 з 5-ти... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%BF%D1%80%D0%B8/84206d70-eeba-490d-bc17-b50ec60a2e55
  3. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 Gaming
    З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  4. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 Software and Apps
    З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  5. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  6. Виходить з облікового запису

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Виходить з облікового запису: Час від часу windows Виходить з облікового запису"параметри і обліковий запис"Це проблема зборки чи якась інша? Ніяк не можу знайти причину. windows 10 home 22H2 зборка 19045.3448***Moved from Windows / Windows 10 / Безопасность, конфиденциальность и учетные записи***...
  7. Проблема з мишкою після покупки

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Проблема з мишкою після покупки: Вчора я купив мишку і в перші хвилини роботи з нею в мене вона зависла і не відповідала після підключеня і відключеня вона заробила. Коли я підключаю мишку в мене в диспечері пристроїв є проблема у вигляді Проблеми підключеням і Кодом 10 при встановленя драйвера видає такуж...
  8. у мене проблема з віндовс

in Windows 10 Gaming
    у мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working...
  9. ошибка з вспливаючими вікнами

in Windows 10 Gaming
    ошибка з вспливаючими вікнами: українська-доброго дня в мене перестав робити центер повідомлень, сам значок був але коли на нього нажимати то буде загрузка і коли переключати мову то панель з мовами не буде показуватись + коли приходять повідомлення не показуєця панель всі способи перепробував нічого не...
  10. ошибка з вспливаючими вікнами

in Windows 10 Software and Apps
    ошибка з вспливаючими вікнами: українська-доброго дня в мене перестав робити центер повідомлень, сам значок був але коли на нього нажимати то буде загрузка і коли переключати мову то панель з мовами не буде показуватись + коли приходять повідомлення не показуєця панель всі способи перепробував нічого не...