Windows 10: Numerikus billentyűzet hiba

Discus and support Numerikus billentyűzet hiba in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Győző Kiss, Mar 19, 2025 at 6:42 PM.

1. Numerikus billentyűzet hiba

Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A számítógép hibátlanul működött 1 hétig, utána azt vettem észre, hogy a numerikus billentyűzet száma nem írja, ha kikapcsolom a num lock billentyűt, akkor led elalszik és nyilakként lehet használni a numerikus padot. Ha visszakapcsolom a num lock billentyűt akkor a lámpája kigyullad, de a számokat megint nem írja.Vagy e

:)

Győző Kiss, Mar 19, 2025 at 6:42 PM
Thema:

Numerikus billentyűzet hiba

Loading...
  1. Numerikus billentyűzet hiba - Similar Threads - Numerikus billentyűzet hiba

2. Numerikus billentyűzet hiba

in Windows 10 Gaming
    Numerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A...
  3. Numerikus billentyűzet nem működik

in Windows 10 Gaming
    Numerikus billentyűzet nem működik: Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A...
  4. Numerikus billentyűzet nem működik

in Windows 10 Software and Apps
    Numerikus billentyűzet nem működik: Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A...
  5. Amazon app store hiba

in Windows 10 Gaming
    Amazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik....
  6. Amazon app store hiba

Amazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik....
  7. Usb hiba

in Windows 10 Gaming
    Usb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:...
  8. Usb hiba

Usb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:...
  9. Forza horizon 3 letöltés hiba

in Windows 10 Gaming
    Forza horizon 3 letöltés hiba: Sziasztok elkeztem letölteni a forza horizon 3-at a gépet újra kellet inditanom szóval megállítottam a letöltést és újra inditottam a gépet amikor az újra indítás útán folytatni akartam a letöltés. Sajnos úgy érzékelte hogy nem inditottam el a letöltés. És a mikor rányomok...
  10. Hardware cssere után aktiválási hiba

in Windows 10 Updates and Activation
    Hardware cssere után aktiválási hiba: Ugye eljutottam a Nemrég cseréltem hardvert az eszközön gombig aktiválásnál csak ott a régi gépem nevét jelzi[ATTACH] A gépem jelenlegi neve [ATTACH] amit a trubleshoot aktiválna....