Windows 10: Numerikus billentyűzet hiba
Discus and support Numerikus billentyűzet hiba in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Győző Kiss, Mar 19, 2025 at 6:42 PM.
Thema:
Numerikus billentyűzet hiba
Loading...
-
Numerikus billentyűzet hiba - Similar Threads - Numerikus billentyűzet hiba
-
Numerikus billentyűzet hiba
in Windows 10 GamingNumerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A... -
Numerikus billentyűzet nem működik
in Windows 10 GamingNumerikus billentyűzet nem működik: Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A... -
Numerikus billentyűzet nem működik
in Windows 10 Software and AppsNumerikus billentyűzet nem működik: Egy segítésget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB- billentyű.A... -
Amazon app store hiba
in Windows 10 GamingAmazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik.... -
Amazon app store hiba
in Windows 10 Software and AppsAmazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik.... -
Usb hiba
in Windows 10 GamingUsb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:... -
Usb hiba
in Windows 10 Software and AppsUsb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:... -
Forza horizon 3 letöltés hiba
in Windows 10 GamingForza horizon 3 letöltés hiba: Sziasztok elkeztem letölteni a forza horizon 3-at a gépet újra kellet inditanom szóval megállítottam a letöltést és újra inditottam a gépet amikor az újra indítás útán folytatni akartam a letöltés. Sajnos úgy érzékelte hogy nem inditottam el a letöltés. És a mikor rányomok... -
Hardware cssere után aktiválási hiba
in Windows 10 Updates and ActivationHardware cssere után aktiválási hiba: Ugye eljutottam a Nemrég cseréltem hardvert az eszközön gombig aktiválásnál csak ott a régi gépem nevét jelzi[ATTACH] A gépem jelenlegi neve [ATTACH] amit a trubleshoot aktiválna....