Windows 10: Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

Discus and support Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja"... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Grzegorz564456, Jan 8, 2025.

1. Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja"

:)

Grzegorz564456, Jan 8, 2025

2. Help me pick quality 140mm case fans

OK, I made my wish list

Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja Screenshot_2017_9_23_Sklep_komputerowy_Morele_net.png

and I'm also bidding this great 200mm fan.

http://allegro.pl/show_item.php?item=6937251538&isPostBid=true&msg=Twoja+oferta+jest+w+tej+chwili+najwyższa!+Gratulujemy!&isBidValid=yes&msgtoken=2f4347ccb1c3c52b059c8864ea0f32ef38294f4a81a6d309b35aa1537440cb14

I think it's one of the few 200mm fans that doesn't suck. Others have lousy air pressure, 0.3-0.4, the one I have now barely pushes the air, when you put your hand behind the hdd case you barely feel anything, I think it rated of 0.25 static pressure.

Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja Screenshot_2017_9_23_Aero_Cool_Dark_Force_Fan_Black_200mm.png

cucker tarlson, Jan 8, 2025
  3. Asus gts250

IMO HD7750 or even HD7770 are best choice on amd side.

P.S.
    Pozdrawiam mojego ulubionego redaktora *Big Grin Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja :D Recka o Tomb Raiderze, jak każda Twoja, świetna ;-)

spectatorx, Jan 8, 2025
  4. Ingmar Win User

Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

Computer freezes with buzzing sound on freshly installed Win 10 2004.

I don't know what else to do then. I don't really want to reinstall Windows right now just for the logs to be fully in English...
    Code:
    This probably means that I initiated a reboot by pressing the button on the case.

I'm currently waiting for another Chrome freeze so I can create the dump file for @cwsink.

Ingmar, Jan 8, 2025
Thema:

Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

Loading...
  1. Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja - Similar Threads - Niektórymi ustawieniami zarządza

2. Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

in Windows 10 Gaming
    Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja: nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja" https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/niekt%C3%B3rymi-ustawieniami-zarz%C4%85dza-twoja/a1fdeada-c7fc-4934-9c97-f23cf2f41134
  3. Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja: nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja" https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/niekt%C3%B3rymi-ustawieniami-zarz%C4%85dza-twoja/a1fdeada-c7fc-4934-9c97-f23cf2f41134
  4. Problem z ustawieniami myszy

in Windows 10 Gaming
    Problem z ustawieniami myszy: Hej mam problem z ustwieniami myszy.Ogólnie to pobrałam sobie kursor z internetu działa i zapisałam schemat ale kiedy resetuje komputer to ten kursor się zmienia co zrobić?...
  5. Problem z ustawieniami myszy

in Windows 10 Software and Apps
    Problem z ustawieniami myszy: Hej mam problem z ustwieniami myszy.Ogólnie to pobrałam sobie kursor z internetu działa i zapisałam schemat ale kiedy resetuje komputer to ten kursor się zmienia co zrobić?...
  6. Problem z ustawieniami myszy

in Windows 10 Customization