Windows 10: Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja
Discus and support Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja"... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Grzegorz564456, Jan 8, 2025.
Thema:
Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja
Loading...
-
Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja - Similar Threads - Niektórymi ustawieniami zarządza
-
in Windows 10 GamingNiektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja: nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja" https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/niekt%C3%B3rymi-ustawieniami-zarz%C4%85dza-twoja/a1fdeada-c7fc-4934-9c97-f23cf2f41134 -
in Windows 10 Installation and UpgradeNiektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja: nie mogę zmienić niektórych ustawień aktualizacji bo wszędzie jest "Niektórymi ustawieniami zarządza Twoja organizacja" https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/niekt%C3%B3rymi-ustawieniami-zarz%C4%85dza-twoja/a1fdeada-c7fc-4934-9c97-f23cf2f41134 -
Problem z ustawieniami myszy
in Windows 10 GamingProblem z ustawieniami myszy: Hej mam problem z ustwieniami myszy.Ogólnie to pobrałam sobie kursor z internetu działa i zapisałam schemat ale kiedy resetuje komputer to ten kursor się zmienia co zrobić?... -
in Windows 10 Software and AppsProblem z ustawieniami myszy: Hej mam problem z ustwieniami myszy.Ogólnie to pobrałam sobie kursor z internetu działa i zapisałam schemat ale kiedy resetuje komputer to ten kursor się zmienia co zrobić?... -
in Windows 10 CustomizationProblem z ustawieniami myszy: Hej mam problem z ustwieniami myszy.Ogólnie to pobrałam sobie kursor z internetu działa i zapisałam schemat ale kiedy resetuje komputer to ten kursor się zmienia co zrobić?...