Windows 10: Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Discus and support Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki" in Windows 10 Gaming to solve the problem; Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mariola Kwiatkowska, Sep 23, 2023.

1. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

:)

Mariola Kwiatkowska, Sep 23, 2023

2. nokia 6710 navigator podłoczenie do drukarki hp deskjt f 500

jak podłoczyć nokie navigator 6710 do drukarki hp deskjt f500 muj imel L:
    *** Email address is removed for privacy *** prosze o pomodz

monika1974, Sep 23, 2023
  3. nokia 6710 navigator podłoczenie do drukarki hp deskjt f 500

zapora ogniowa Mozé mi ktos powiedzieć JAK nokie 6710 navigator podłoczyć do Drukarki HP DeskJet F500 prosze podpwiedz

monika1974, Sep 23, 2023
  4. bkarolka Win User

Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Nie dodano do kolekcji - 0% synchronizacji Lumia 610

Nie wiem co stało się z moim telefonem, ale od kilku dni nie mogę zsynchronizować zawarości telefonu z komputerem, głównie zależy mi na zdjęciach i filmach. Posiadam zainstalowane oprogramowanie Zune, wcześniej działało bez problemu, teraz natomiast nic
    się nie kopiuje na komputer. Nie mogę przez to zaktualizować nowego oprogramowania telfonu. Proszę o pomoc!

bkarolka, Sep 23, 2023
Thema:

Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Loading...
  1. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki" - Similar Threads - Nie mogę usunąć

2. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  3. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  4. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  5. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  6. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

7. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  8. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  9. Nie mogę nic zainstalować

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...