Windows 10: nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...

Discus and support nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Nie mogę połączyć drukarki Epson L3151 z laptopem, Laptop widzi drukarkę ale nie chce się z nią połączyć bezprzewodowo.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Zuzanna Pióro, Feb 20, 2025.

1. nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...

Nie mogę połączyć drukarki Epson L3151 z laptopem, Laptop widzi drukarkę ale nie chce się z nią połączyć bezprzewodowo.

:)

Zuzanna Pióro, Feb 20, 2025

2. Jak mogę sprawdzić czy przeniosłem konto Java do Microsoft?

Pytanie w sumie jest wyżej ale jeszcze coś dopowiem. Jeśli nie mam przeniesionego, to czemu po zalogowaniu na stronie artykułu o przeniesieniu kont nie daje mi ekranu z potwierdzeniem migracji?

KMD HD Mapper, Feb 20, 2025
  3. Ebot121 Win User
    Problem z zapisem w chmurze-Forza Horizon 4

Witam. Mam problem z grą Forza Horizon 4, a dokładnie z zapisem, pewnego dnia gdy chciałem uruchomić grę, po naciśnięciu przycisku start gra wyłącza się i nie pomogła ponowna instalacja gry. Czytając fora doszedłem do wniosku, że jest to problem z moim zapisem, miałem na nim zdobyte 976 aut. Czy jest jakaś opcja odzyskania tego postępu w grze?(Gram na PC)

Ebot121, Feb 20, 2025
  4. Sierota Win User

nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...

PROBLEM Z PROGRAMEM EDYTOR VIDEO MICROSOFT

Witam... Na komputerze jest dostępny edytor video Microsoft do wykonania prostych filmów... Stworzyłam film składający z kilkunasty filmików, ale całość nie jest płynna... Na każdym filmiku w pewnym momencie obraz się przekształca i zacina. Wygląda to
    strasznie... Czy wiecie jaki jest tego powód? i jak to zmienić? Ps. Po wyeksportowaniu filmiku jest ciągle to samo... Filmiki nagrywałam GO PRO 8

Sierota, Feb 20, 2025
Thema:

nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...

Loading...
  1. nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden... - Similar Threads - nie mogę połączyć

2. nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...

in Windows 10 Software and Apps
    nie mogę połączyć drukarki Epson L 3151 z laptopem. Laptop widzi drukarkę ale w żaden...: Nie mogę połączyć drukarki Epson L3151 z laptopem, Laptop widzi drukarkę ale nie chce się z nią połączyć bezprzewodowo. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-po%C5%82%C4%85czy%C4%87-drukarki/851a450c-e122-44d5-a094-d4573d212b51
  3. Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.

Nie mogę skorzystać z trybu gry dla wielu graczy w Minecraft.: 1.log się do xbox.com za pomocą przeglądarki internetowej.2. Po zalogowaniu kliknij swoje zdjęcie profilowe w prawym górnym rogu. Następnie wybierz profil Xbox.3. W profilu Xbox kliknij ustawienia prywatności4. W ustawieniach prywatności i bezpieczeństwa online kliknij kartę...
  4. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Gaming
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  5. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  6. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  7. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 Gaming
  8. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  9. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...