Windows 10: Nie mogę grać w gry

Discus and support Nie mogę grać w gry in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Marcin Strycharek, Oct 9, 2023.

1. Nie mogę grać w gry

Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach grania.Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1660 SuperMonitor: Lenovo G27-20

:)

Marcin Strycharek, Oct 9, 2023

2. Nie mogę grać w gry

Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach grania.
    Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super
    Monitor: Lenovo G27-20

3. Time Lady Win User
    Valorantinstall.exe Ta Aplikacija nie będzie działać na tym urządzeniu.

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Przykro mi, że oznaczyłeś moją odpowiedź jako nieprzydatną. Ponieważ nie grałem w tę grę i mogę znaleźć tylko informacje na temat podobnej gry o nazwie, która wymaga centrum gier, muszę poprosić o dalsze informacje.
    Gra, o której wspomniałem, jest taka sama jak ta, którą opublikowałeś. Sugeruje pobranie klienta gry, co sugeruje, że jest to centrum gier, a nie sama gra.
    Biorę to, że pobrałeś świeżą wersję gry.
    Czy wypróbowałeś tryb zgodności?

Spróbuj również:
    Kliknij prawym przyciskiem myszy start i wybierz powershell z adminem i wprowadź:
    [kod]
    SFC / SCANNOW
    DISM /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
    DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
    [/kod]

Time Lady, Oct 9, 2023
  4. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry

Zainstalowałem już na nowo sterownik ekranu oraz karty graficznej i nie jestem w stanie powiedzieć, jak długo borykam się z tym problemem, ale wydaje mi się, że to przez zmianę karty graficznej i monitora, bo wcześniej nie miałem takiego problemu, zacząłem go doświadczac od jakiegoś czasu. Mam Windows 10 oraz wszystkie aktualizacje.

Thema:

Nie mogę grać w gry

Loading...
  1. Nie mogę grać w gry - Similar Threads - Nie mogę grać

2. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Gaming
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  3. nie mogę skanować w windows 24h2

in Windows 10 Software and Apps
    nie mogę skanować w windows 24h2: Dzień dobry nie mogę skanować w Windowsie 11 24 h2 komputer nie wykrywa skanera co mogę z tym fantem zrobić Urządzenie to CANON MF 411 DW https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-skanowa%C4%87-w-windows-24h2/9d93f0d9-3882-4fcd-b390-b703bc246cdf
  4. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  5. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  6. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  7. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  8. Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę kliknąć przycisk "zainstaluj" w microsoft store: Mam problem bo nie moge kliknąć przycisku zainstaluj bo zamiast kursora wtedy mi sie pokazuje znak z czerwoną obwódką i 2 czerwonymi kreskami które przez siebie przechodzą a na grach darmowych poprostu po kliknięciu zainstaluj nic sie nie robi. Próbowałem resetować i bardzo...
  9. Bluescreen w trakcie grania w gry.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Bluescreen w trakcie grania w gry.: Dobryy. Wyrzuca mi bluescreen po kole 10 minut grania. Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power [ Guid] {331c3b3a-2005-44c2-ac5e-77220c37d6b4} EventID41 Version8 Level1 Task63 Opcode0 Keywords0x8000400000000002 BugcheckCode30 BugcheckParameter10xffffffffc0000005...
  10. Nie mogę nic zainstalować

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....