Windows 10: Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

Discus and support Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Gdy próbuję aktywować system, otrzymuje następujący błąd: Coś przerwało rozwiązywanie problemów. Upewnij się, że nawiązano połączenie z internetem,... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Billy_H, Dec 6, 2024.

1. Billy_H Win User

Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

Gdy próbuję aktywować system, otrzymuje następujący błąd: Coś przerwało rozwiązywanie problemów. Upewnij się, że nawiązano połączenie z internetem, zaczekaj kilka minut, a następnie spróbuj ponownie.Gdy wybieram opcje rozwiaż problemy i "W tym urządzeniu dokonano niedawno zmiany sprzętu" otrzymuje następujący błąd:Nie można aktywować systemu windowsNie możemy ponownie aktywować systemu Windows, ponieważ nasze serwery są teraz niedostępne. Poczekaj kilka minut lub spróbuj ponownie dodać konto Microsoft.W zakładce urządzenia w koncie Microsoft usunąłem komputer ze starym sprzętem, i dalej od kil

:)

Billy_H, Dec 6, 2024

2. kod błędu 805ab406 nie pobiera aplkacji

NIE pobiera aplikacji pojawia się napis kod błędu 805ab406

zdziswodzu, Dec 6, 2024
  3. GracjanK Win User
    Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić zatrzymuje się przywracanie na 79% i cofa zmiany a potem przenosi mnie do Windows Recovery System. Odzyskiwanie z obrazu działa tak samo, po wejściu do systemu pokazuje się napis "Przywracanie systemu Windows nie powiodło się, nie wprowadzono żadnych zmian" i tak za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zrobić żeby przywrócić system. Mam Windows 11 Pro x64 na procesorze Intel Core i5 10400f na partycji GPT (GUID). Bardzo proszę o pomoc ponieważ bardzo mi zależy na tym aby to zrobić, z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GracjanK, Dec 6, 2024
  4. Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś
    pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10 nie było problemu z tym ,teraz w win 1903 kartę grafiki mam nie widzoczną w systemie a sterowniki mi nie działają i nie chcą się wogóle zainstalować w systemie

HenryBorlandi, Dec 6, 2024
Thema:

Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

Loading...
  1. Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000 - Similar Threads - Nie mogę aktywować

2. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Gaming
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  3. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Software and Apps
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  4. Aktywacja Windows po zmianie sprzętowej

in Windows 10 Gaming
    Aktywacja Windows po zmianie sprzętowej: Jak mam aktywować Windows po zmianie sprzętowej? Posiadam tylko płytę instalacyjną. Czy może da się odzyskać klucz po zgubieniu pudełka? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktywacja-windows-po-zmianie-sprz%C4%99towej/a6e3d936-8742-4b90-85b8-8dbc74d743f2
  5. Aktywacja Windows po zmianie sprzętowej

Aktywacja Windows po zmianie sprzętowej: Jak mam aktywować Windows po zmianie sprzętowej? Posiadam tylko płytę instalacyjną. Czy może da się odzyskać klucz po zgubieniu pudełka? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/aktywacja-windows-po-zmianie-sprz%C4%99towej/a6e3d936-8742-4b90-85b8-8dbc74d743f2
  6. Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000: Gdy próbuję aktywować system, otrzymuje następujący błąd: Coś przerwało rozwiązywanie problemów. Upewnij się, że nawiązano połączenie z internetem, zaczekaj kilka minut, a następnie spróbuj ponownie.Gdy wybieram opcje rozwiaż problemy i "W tym urządzeniu dokonano niedawno...
  7. Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę aktywować systemu Windows 10 po zmianie płyty głównej. Kod błędu 0x803F9000: Gdy próbuję aktywować system, otrzymuje następujący błąd: Coś przerwało rozwiązywanie problemów. Upewnij się, że nawiązano połączenie z internetem, zaczekaj kilka minut, a następnie spróbuj ponownie.Gdy wybieram opcje rozwiaż problemy i "W tym urządzeniu dokonano niedawno...
  8. Kod błędu: WerFault.exe

in Windows 10 Gaming
    Kod błędu: WerFault.exe: mam taki błąd i nie wiem co to jest https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kod-b%C5%82%C4%99du-werfaultexe/eab50cec-f6e1-4aee-80de-4bacd31de119
  9. Kod błędu: WerFault.exe

Kod błędu: WerFault.exe: mam taki błąd i nie wiem co to jest https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/kod-b%C5%82%C4%99du-werfaultexe/eab50cec-f6e1-4aee-80de-4bacd31de119
  10. Windows mail kod błędu: 0x80070490

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows mail kod błędu: 0x80070490: Witam, Dzisiaj zdecydowałem się skonfigurować windows maila do czytania maili, które dostaję i dostaję ten błąd. Bardzo proszę o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-mail-kod-b%C5%82%C4%99du-0x80070490/9d0b59cd-7336-4121-8919-0d858d184f0c