Windows 10: Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.
Discus and support Nem tudja megnyitni a windows a képeimet. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Gábor M, Jan 9, 2025 at 4:47 PM.
Thema:
Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.
Loading...
-
Nem tudja megnyitni a windows a képeimet. - Similar Threads - Nem tudja megnyitni
-
Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.
in Windows 10 Software and AppsNem tudja megnyitni a windows a képeimet.: Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó stb. mind megnyílik de semmilyen formátomú kép nem. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy ellenőrizzem a kép címét és próbáljam újra.A... -
MediaCreationTool_22H2 nem indul
in Windows 10 GamingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet... -
in Windows 10 GamingMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A... -
in Windows 10 Software and AppsMediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A... -
Windows 11 nem frissít.
in Windows 10 GamingWindows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat.... -
Windows 11 nem frissít.
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat.... -
nem birok telepíteni
in Microsoft Windows 10 Storenem birok telepíteni: Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi kiegészítőt az autó csomagokat,kincses térképet és stb nem bírom feltenni ,mert nem találja az gépet. Egyszerűen nem tudom hogy miért... -
A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003
in Microsoft Windows 10 StoreA Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek....