Windows 10: Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.

Discus and support Nem tudja megnyitni a windows a képeimet. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Gábor M, Jan 9, 2025 at 4:47 PM.

1. Gábor M Win User

Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.

Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó stb. mind megnyílik de semmilyen formátomú kép nem. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy ellenőrizzem a kép címét és próbáljam újra.A rendszerem frissen tartott windows 11 pro. Semmit nem módosítottam a gépemen és tegnap még nem volt ilyen problémám.

:)

2. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek.

3. Megsérült boot indió windows 10 nem bootol-be hibajavitások opcioi sem reagálnak/gyakorlatilag halott/

Számítógép két HDD ,két külön operációs rendszer, boot menü .Windows 10 telepítése kiválasztott biosból kettes HDD Ahci telepít működik majd belép a boot menübe nem bootol be onnan !!! és innentől kezdve a Windows nem tudja javítani magát Hiába állítottam
    vissza a BIOS ban a2es HDD elsödleges meghajtóként kilépve a boot menüből. Kérdésem az Mivel rengeteg anyagom van rajta rajta több mint 500GB valamilyen úton módon parancssorból mert az még működik úgy ahogy x:\windows\system32>a boot hibát meg lehet oldani
    parancs szavakkal? Tudom hogy kimondottan ez nem kapcsolódik a Windows javításokkal hisz ujratelepítése megoldható az egész de hát nem akarom hogy elviszi tsem 500 gb összes anyagot Úgyhogy ha valaki tud rá megoldást azt nagyon nagyon megköszönném. Köszönettel
    János

János Szabó, Jan 9, 2025 at 4:51 PM
  4. DavidOlah Win User

Age of Empires: Castle Siege hiba

Mikor elindítom a játékot és behozza a játék logóját kilép és kidob a kezdőképernyőre valaki nem tudja mi lehet a hiba?

Thema:

Loading...
  1. Nem tudja megnyitni a windows a képeimet. - Similar Threads - Nem tudja megnyitni

2. Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.

in Windows 10 Software and Apps
    Nem tudja megnyitni a windows a képeimet.: Sziasztok!olyan problémám van, hogy a gépemen két meghajtómon tárolt vagy az onedrive-on lévő képeimet nem tudom megnyitni. Zene, dokumentum, videó stb. mind megnyílik de semmilyen formátomú kép nem. Azt a hibaüzenetet kapom, hogy ellenőrizzem a kép címét és próbáljam újra.A...
  3. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet...
  4. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!A letöltött MediaCreationTool_22H2.exe fájl nem indul el a frissen újatelepített gépen windows 10, frissítések még nincsenek telepítve, magyar nyelvű telepítőt is szeretnék vele készíteni, mert a mostani nem az....Ezt az üzenetet...
  5. MediaCreationTool_22H2 nem indul

in Windows 10 Gaming
    MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A...
  6. MediaCreationTool_22H2 nem indul

MediaCreationTool_22H2 nem indul: Sziasztok!Szeretnék egy magyar nyelvű telepítőt készíteni, mert a mostani nem az. MediaCreationTool_22H2 letőltése sikeres volt, de a letöltött exe fájl el sem indul.Ezt a hibaüzenetet kapom: C:\Users\istva\Downloads\MediaCreationTool_22H2.exe Fájlrendszerhiba -1073740791.A...
  7. Windows 11 nem frissít.

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat....
  8. Windows 11 nem frissít.

Windows 11 nem frissít.: A Windows 11 a 2024. 01.24-i frissítést követően nem frissít. Mutatja a frissítési lehetőségeket, de a frissítéseket nem lehet letölteni. Letöltési hiba 0x800706be jelzést mutat....
  9. nem birok telepíteni

in Microsoft Windows 10 Store
    nem birok telepíteni: Nemrégiben megvettem a Forza Horizon 3 Ultimate Editiont. Feltelepítettem a kettő DLC-t is a Blizzard Mountint és a Hot Wheelst. De a többi kiegészítőt az autó csomagokat,kincses térképet és stb nem bírom feltenni ,mert nem találja az gépet. Egyszerűen nem tudom hogy miért...
  10. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

in Microsoft Windows 10 Store
    A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek....