Windows 10: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
Discus and support Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta in Windows 10 Gaming to solve the problem; Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by bialson_438, Dec 5, 2023.
Thema:
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
Loading...
-
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta - Similar Threads - Moje konto zostało
-
Czy można by usunąć moje konto z microsoft family?
in User Accounts and Family SafetyCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 GamingCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
in Windows 10 Software and AppsCzy można by usunąć moje konto z microsoft family?: Organizator rodzinny nie jest ani moją rodziną, ani osobą pełnoletnią. Kiedyś się kolegowałam z organizatorem, więc ona postanowiła stworzyć z nas rodzinę na microsoft family. Niestety nie mam z nią teraz żadnego kontaktu. Wczoraj pisałam do niej czy mogłaby usunąć mnie z... -
Proszę o pomoc z virusem ,,no escape”
in Windows 10 GamingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 Software and AppsProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProszę o pomoc z virusem ,,no escape”: Zglaszam się o pomoc z moim systemem Windows 10 ponieważ został na nim zainstalowany virus ,,no escape” przy odpalenie komputera jest ekran logowania na którym nie mogę nic pisać... -
Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta
in Windows 10 Software and AppsMoje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta: Moje konto zostało skradzione przez rambler.ru prosze o pomoc pisze z drugiego konta https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/moje-konto-zosta%C5%82o-skradzione-przez-ramblerru/05b139b0-96ea-41d2-ab4f-49793fbacea0 -
I got haked by a Rambler. Ru.
in Windows 10 GamingI got haked by a Rambler. Ru.: I got haked by a Rambler. Ru account and now i can 't play my games anymore how can I fix this https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/i-got-haked-by-a-rambler-ru/4ab2473b-9606-4b50-a61a-7320dab0d73d -
Konto zostało skradzione
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityKonto zostało skradzione: Witam. 12 czerwca moje konto zostało skradzione, w jednej sekundzie dostałem maila o usunięciu mojego numeru telefonu i aplikacji weryfikującej tożsamość. Dostałem również maila o tym, że adres e-mail został zmieniony na jakiś inny. Nie miałem czasu na zareagowanie i od tego...