Windows 10: Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

Discus and support Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by vizviz viz, Feb 24, 2025 at 1:47 PM.

1. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?

:)

2. Nem elérhető a vezetékes internet

Szia!

Nem hiszem, hogy környezeti tényező okozná mivel most tettem a számítógépbe egy PCIe Lan kártyát és az működik. Teljesen resetetltem a routert és más eszközzel működik a kábeles internet szóval szerintem nem az internet szolgáltató a probléma okozója. Próbáltam leválasztani a perifériákat de az sem segített. A BIOS verziója megegyezik azzal a verzióval amivel tesztelték a port állapotát. Az energiagazdálkodási beállításokat megváltoztattam arra, hogy ne kapcsolja ki az adaptert energiatakarékossági célokból amikor CMOS tisztítás után visszatért az internet de újraindítás után az adapter neve beszürkült. Beszürkülés után megpróbáltam eltávolítani az adaptert, mivel sok helyen láttam, hogy az is segíthet de ezzel csak azt értem el, hogy már szürkén se jelenik meg az eszközkezelőben. Azt vettem észre, hogy egy CMOS tisztítás után használhatóvá válik az alaplap LAN portja addig ameddig újra nem indítom a számítógépet. Kicseréltem a CMOS elemet hátha az hibásodott volna meg de továbbra sem működik a port. A szervizben ahol az alaplap működését vizsgálták más tápegységet és processzort használva működött a port. Talán a processzor vagy a tápegység okozhatja a gondot?

Előre is köszönöm a válaszát és a segítőkészségét!

Ádám

Ádám Szabó2, Feb 24, 2025 at 1:49 PM
  3. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek.

4. Paulo GM Win User

Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

Fordítási szolgáltatást használunk, hogy segítsünk a felhasználóknak. Kérem, bocsássanak meg a nyelvtani hibákért.

Szia MarlokMate, Paulo vagyok. Független tanácsadó vagyok.

Érdemes ellenőrizni az ebben az útmutatóban megadott parancsokat, és nézd meg, hogy megoldja-e a problémát

(Standard jogi nyilatkozat: Ez egy nem a Microsoft webhelye. Úgy tűnik, hogy az oldal pontos, biztonságos információkat nyújt. Figyeljen az olyan hirdetésekre az oldalon, amelyek gyakran pup-nak (potenciálisan nemkívánatos termékeknek) minősülő termékeket reklámozhatnak. Alaposan kutatás minden termék hirdetett az oldalon, mielőtt úgy dönt, hogy töltse le és telepítse azt.)

Remélem, ez segít az ön aggodalmát.

Thema:

Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

Loading...
  1. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen - Similar Threads - Miért nem működik

2. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Software and Apps
    Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  3. Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen

in Windows 10 Gaming
    Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?...
  4. Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?

in Windows 10 Gaming
    Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?: Hello!Bár a köszönést sem érdemli meg a platform, de a community igen. A community-hez nem tartoznak hozzá a redmondi szakbarbárok!Sikerül már fél éve minden egyes UPDATE-el tönkre cseszni a gépet. Kb 30 parancs kell egy windows update után hogy ne crashel-jen a gépem. 30+ lv...
  5. Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?: Hello!Bár a köszönést sem érdemli meg a platform, de a community igen. A community-hez nem tartoznak hozzá a redmondi szakbarbárok!Sikerül már fél éve minden egyes UPDATE-el tönkre cseszni a gépet. Kb 30 parancs kell egy windows update után hogy ne crashel-jen a gépem. 30+ lv...
  6. Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?

7. miért nem tudok belépni a minecraft javába

in Windows 10 Drivers and Hardware
    miért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c
  8. miért nem tudok belépni a minecraft javába

in Windows 10 Gaming
    miért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c
  9. miért nem tudok belépni a minecraft javába

10. A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003

in Microsoft Windows 10 Store
    A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek....