Windows 10: Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen
Discus and support Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by vizviz viz, Feb 24, 2025 at 1:47 PM.
Thema:
Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen
Loading...
-
Miért nem működik az surround opció a win10-es gépemen - Similar Threads - Miért nem működik
-
in Windows 10 Software and AppsMiért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?... -
in Windows 10 GamingMiért nem működik az surround opció a win10-es gépemen: Van egy 5.1-es hangrendszerem és a windows10 nem hajlandó kiadni magából az 5.1-es jelet. Ami azért furcsa mert nekem nem működik de másnak igen próbáltam más gépemmel is azokkal sem csinál semmit, nem jelenik meg az opció. sak én nem látom a surround opciókat?... -
Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?
in Windows 10 GamingMiért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?: Hello!Bár a köszönést sem érdemli meg a platform, de a community igen. A community-hez nem tartoznak hozzá a redmondi szakbarbárok!Sikerül már fél éve minden egyes UPDATE-el tönkre cseszni a gépet. Kb 30 parancs kell egy windows update után hogy ne crashel-jen a gépem. 30+ lv... -
Miért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMiért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?: Hello!Bár a köszönést sem érdemli meg a platform, de a community igen. A community-hez nem tartoznak hozzá a redmondi szakbarbárok!Sikerül már fél éve minden egyes UPDATE-el tönkre cseszni a gépet. Kb 30 parancs kell egy windows update után hogy ne crashel-jen a gépem. 30+ lv... -
in Windows 10 Software and AppsMiért nem tud fejleszteni egy 3000 milliárd dollár értékű cég 30 év tapasztalattal?: Hello!Bár a köszönést sem érdemli meg a platform, de a community igen. A community-hez nem tartoznak hozzá a redmondi szakbarbárok!Sikerül már fél éve minden egyes UPDATE-el tönkre cseszni a gépet. Kb 30 parancs kell egy windows update után hogy ne crashel-jen a gépem. 30+ lv... -
miért nem tudok belépni a minecraft javába
in Windows 10 Drivers and Hardwaremiért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c -
in Windows 10 Gamingmiért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c -
in Windows 10 Software and Appsmiért nem tudok belépni a minecraft javába: Miért nem tudom használni a Minecraft javámat https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mi%C3%A9rt-nem-tudok-bel%C3%A9pni-a-minecraft/7fa57935-4c0f-401c-aa60-7aeb26ba517c -
A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003
in Microsoft Windows 10 StoreA Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003: A Store ban nem tudom megnyitni az alkalmazást amit le szeretnék tölteni Kód: 0x80004003 Ez lassan fél éve így van és kezdtem megelégelni ígny segítséget kérek....