Windows 10: Mavi ekran sorunu

Discus and support Mavi ekran sorunu in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin.... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Hicret Taylan ÇAKMAKCI, Feb 13, 2025 at 8:02 AM.

1. Mavi ekran sorunu

Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin.

:)

Hicret Taylan ÇAKMAKCI, Feb 13, 2025 at 8:02 AM

2. bad pool caller mavi ekran sorunu

Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım resetlendi. Uyarı kısmında windows destek basvururken bad pool caller yazın diyordu. bu neden olur, bir sorun
    çıkartırmı ve bunun olmaması için ne yapabilirim.

KadirBaytemir, Feb 13, 2025 at 8:03 AM
  3. Enhar Aga Win User
    driver yüklerken mavi ekran sorunu

Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden mavi ekran hatası veriyordu durduma kodu:KERNEL MODE HEAP CORRUPTİON lütfen yardım edin

4. Mavi ekran sorunu

Mavi Ekran Hatası

Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirim

Minidumps.zip

Thema:

Mavi ekran sorunu

Loading...
  1. Mavi ekran sorunu - Similar Threads - Mavi ekran sorunu

2. Mavi ekran sorunu

in Windows 10 Gaming
    Mavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f
  3. Mavi ekran sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Mavi ekran sorunu: Merhaba,Son güncellemeden sonra başlangıçta mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler kolay gelsin. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-sorunu/5fbac295-109e-4580-b840-b822d2daf00f
  4. mavi ekran

mavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link...
  5. driver yüklerken mavi ekran sorunu

in Windows 10 Gaming
    driver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden...
  6. driver yüklerken mavi ekran sorunu

driver yüklerken mavi ekran sorunu: Mavi Ekran İşlemcisi amd A10-4655M olan hp pavilion notebook 15'imi format atmak istemiştim kendi imkanımla format atmayı denedim ama olmadı o yüzden bir bilgisayarcıya götürdüm elime bilgisayarım geldiğinde amd radeon hd 7620g driverımı yüklemek istedim fakat yükleyemeden...
  7. driver yüklerken mavi ekran sorunu

in Windows 10 Drivers and Hardware
  8. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...
  9. Windows 10 mavi ekran sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows 10 mavi ekran sorunu: Merhaba. Düşük CPU, RAM kullanan oyunları oynarken çok gereksiz yere çöküyor. Video izlerken de. Artı, ne bir mavi ekran, ne de bir çöküş dosyası yazılıyor. Bugün The Witcher 3 oynarken yine çöktü. Ben de sinirlendim, WhoCrashed programını kurdum. Bilgisayarı kendim...
  10. bad pool caller mavi ekran sorunu

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    bad pool caller mavi ekran sorunu: Oyun oynuyordum ve normal bir şekilde oyun içerisinden oyunu kapatma tuşuna basdığım anda mavi ekran sorunu cıkdı ve %100 olduğunda bilgisayarım resetlendi. Uyarı kısmında windows destek basvururken bad pool caller yazın diyordu. bu neden olur, bir sorun çıkartırmı ve bunun...