Windows 10: Mavi Ekran Hatası
Discus and support Mavi Ekran Hatası in Windows 10 Gaming to solve the problem; Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ONUR ÜNSAL, Jan 23, 2024.
Thema:
Mavi Ekran Hatası
Loading...
-
Mavi Ekran Hatası - Similar Threads - Mavi Ekran Hatası
-
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 GamingMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in User Accounts and Family SafetyMavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip... -
Mavi Ekran Hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108 -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor.... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 GamingMavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 Software and AppsMavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar... -
Mavi ekran hatası
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar...