Windows 10: Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor
Discus and support Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by batu bozkurt, Aug 11, 2024.
Thema:
Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor
Loading...
-
Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor - Similar Threads - Lenovo IdeaPad bağlantısı
-
bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...
in Windows 10 Gamingbilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b -
bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belli bir süre basdıktan sonra...: bilgisayarı her açtığımda klavye kilitli oluyo ve rshifte belei bir süre basdıktan sonra kilidi açılıyo neden nasıl düzeltirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-her-a%C3%A7t%C4%B1%C4%9F%C4%B1mda/b0aba51e-e772-4445-a8e4-c39de621917b -
Bilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor
in Windows 10 GamingBilgisiyarım ortak ağa bağlandıktan kısa bir süre sonra beni internetden atıyor: Öğrenci yurdun da kalıyorum ve binada Ortak Ağ Wi-fi Ağı kullanılıyor. İnternete bağlanırken seni bir ara yüze atıyor kendi bilgilerini girerek internete bağlanıyorsun fakat bende bu işlemleri yaptık dan bir kaç saniye sonra internet den atıyor, wi-fi'a tekrar bağlanmaya... -
Lenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor
in Windows 10 Software and AppsLenovo IdeaPad 3 Wi-Fi bağlantısı bir süre sonra kesiliyor ve ağa bağlanılamıyor hatası veriyor: Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. 2 gün önceye kadar Windows 10 kullanıyordum günlük işlerimi hallederken bir anda Wi-Fi bağlantısı kesildi. Modemi kontrol ettim fakat modem gayet normal şekilde çalışıyordu. Evdeki diğer cihazlar Wi-Fi'ya bağlanıyordu fakat laptoptan girmeye... -
Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor
in Windows 10 GamingMicrosoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,... -
Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,... -
Lenovo IdeaPad Wi-Fi network adaptor disabled
in Windows 10 GamingLenovo IdeaPad Wi-Fi network adaptor disabled: I have a Lenovo IdeaPad and it’s telling me that the wifi network adaptor is disabled. I have followed all instructions on screen and nothing it working to enable the adaptor. Please advise.... -
Lenovo IdeaPad Wi-Fi network adaptor disabled
in Windows 10 Software and AppsLenovo IdeaPad Wi-Fi network adaptor disabled: I have a Lenovo IdeaPad and it’s telling me that the wifi network adaptor is disabled. I have followed all instructions on screen and nothing it working to enable the adaptor. Please advise.... -
Laptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor
in Windows 10 Network and SharingLaptopu bir süre kullandıktan sonra cmd.exe açılıyor: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?...