Windows 10: Laptopum kayboldu

Discus and support Laptopum kayboldu in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz?... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by A. User, Mar 17, 2025 at 8:37 AM.

1. A. User Win User

Laptopum kayboldu

Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz?

:)

2. WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU

windows 11 build22581 release220318 güncellemesi sonrası açıldığında görev çubuğum kayboldu. Birkaç şey denedim fakat etkisi olmadı.

RIZA CEM KILIÇ, Mar 17, 2025 at 8:38 AM
  3. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bu komutları uyguladım :

Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. (ya da saniye) Şimdi aynı pencerede şu komutu yazın: “start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN” ve enter tuşuna basın. (mağazayı açarsa gaming hizmetlerini yükleyin) Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrardan deneyin.

ve bundan sonra bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu.

burak kılınç1, Mar 17, 2025 at 8:38 AM
  4. Laptopum kayboldu

asagi bak

arkadaşlar Windows 11 e geçecem 2025 de. laptopum var. sarj aletim Windows 11 için çalişir mi:

yusuf rizaevi, Mar 17, 2025 at 8:38 AM
Thema:

Laptopum kayboldu

Loading...
  1. Laptopum kayboldu - Similar Threads - Laptopum kayboldu

2. Laptopum kayboldu

in Windows 10 Gaming
    Laptopum kayboldu: Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/laptopum-kayboldu/d25955d1-090b-4d98-b44a-f029ac3f3380
  3. Laptopum kayboldu

in Windows 10 Software and Apps
    Laptopum kayboldu: Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/laptopum-kayboldu/d25955d1-090b-4d98-b44a-f029ac3f3380
  4. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

in Windows 10 Gaming
    Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  5. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  6. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Gaming
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  7. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  8. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Installation and Upgrade
  9. WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU

in Windows 10 Gaming
    WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU: windows 11 build22581 release220318 güncellemesi sonrası açıldığında görev çubuğum kayboldu. Birkaç şey denedim fakat etkisi olmadı. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/w%C4%B0ndows-11-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fum/dbfd99a5-db5f-4b2f-b0d6-99301658951f
  10. WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU

WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU: windows 11 build22581 release220318 güncellemesi sonrası açıldığında görev çubuğum kayboldu. Birkaç şey denedim fakat etkisi olmadı. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/w%C4%B0ndows-11-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fum/dbfd99a5-db5f-4b2f-b0d6-99301658951f