Windows 10: Laptopum kayboldu
Discus and support Laptopum kayboldu in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz?... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by A. User, Mar 17, 2025 at 8:37 AM.
Thema:
Laptopum kayboldu
Loading...
-
Laptopum kayboldu - Similar Threads - Laptopum kayboldu
-
Laptopum kayboldu
in Windows 10 GamingLaptopum kayboldu: Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/laptopum-kayboldu/d25955d1-090b-4d98-b44a-f029ac3f3380 -
Laptopum kayboldu
in Windows 10 Software and AppsLaptopum kayboldu: Laptopum kayboldu cihazımı bulma modu acık fakat sarjı yok görünüyor ve suanda bulunamadı diyor.sarjı yok veya kapalı ise konumunu bulamıyormuyuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/laptopum-kayboldu/d25955d1-090b-4d98-b44a-f029ac3f3380 -
Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...
in Windows 10 GamingWifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı... -
Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...
in Windows 10 Software and AppsWifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı... -
bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu
in Windows 10 Gamingbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Software and Appsbazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
in Windows 10 Installation and Upgradebazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye... -
WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU
in Windows 10 GamingWİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU: windows 11 build22581 release220318 güncellemesi sonrası açıldığında görev çubuğum kayboldu. Birkaç şey denedim fakat etkisi olmadı. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/w%C4%B0ndows-11-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fum/dbfd99a5-db5f-4b2f-b0d6-99301658951f -
WİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU
in Windows 10 Software and AppsWİNDOWS 11 GÖREV ÇUBUĞUM KAYBOLDU: windows 11 build22581 release220318 güncellemesi sonrası açıldığında görev çubuğum kayboldu. Birkaç şey denedim fakat etkisi olmadı. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/w%C4%B0ndows-11-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fum/dbfd99a5-db5f-4b2f-b0d6-99301658951f