Windows 10: Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
Discus and support Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Wojciech Poznański, Feb 21, 2025 at 9:48 AM.
Thema:
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
Loading...
-
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza. - Similar Threads - Komputer przy uśpieniu
-
gra mi się wyłącza co robić ?
in Windows 10 Gaminggra mi się wyłącza co robić ?: gra mi się wyłącza co robić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/gra-mi-si%C4%99-wy%C5%82%C4%85cza-co-robi%C4%87/233546de-3c4f-4734-ac3c-91130335e403 -
gra mi się wyłącza co robić ?
in Windows 10 Software and Appsgra mi się wyłącza co robić ?: gra mi się wyłącza co robić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/gra-mi-si%C4%99-wy%C5%82%C4%85cza-co-robi%C4%87/233546de-3c4f-4734-ac3c-91130335e403 -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 GamingMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Mój komputer ciągle sam się wyłącza
in Windows 10 Software and AppsMój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 GamingKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić...