Windows 10: Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
Discus and support Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by GracjanK, Mar 31, 2022.
Thema:
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
Loading...
-
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany - Similar Threads - Komputer przy przywracaniu
-
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Windows 11 - folder sam cofa się do początku
in Windows 10 GamingWindows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami... -
Windows 11 - folder sam cofa się do początku
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 GamingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 Software and AppsKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer się zacina.
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingKomputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.... -
Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić... -
Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować
in Windows 10 Drivers and HardwareLaptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro....