Windows 10: Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Discus and support Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by GracjanK, Mar 31, 2022.

1. GracjanK Win User

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić zatrzymuje się przywracanie na 79% i cofa zmiany a potem przenosi mnie do Windows Recovery System. Odzyskiwanie z obrazu działa tak samo, po wejściu do systemu pokazuje się napis "Przywracanie systemu Windows nie powiodło się, nie wprowadzono żadnych zmian" i tak za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zrobić żeby przywrócić syst

:)

GracjanK, Mar 31, 2022

2. nawigacja here drive

Witam.

1.Co Dzieje sie z wykupioną licencją na nawigację globalna w przypadku zmiany telefonu (np.520 na 625). Przy użyciu Tej samej KARTY SIM?

2.Co Dzieje sie z wykupioną licencją na nawigację globalna w przypadku zmiany Tym Razem KARTY SIM (np.z powodu zmiany operatora)?

Dziekuję.Pozdrawiam.

piotrek68-, Mar 31, 2022
  3. MaloK Win User
    Connecting NAS - mapping of drives

Ok,

If you want, we can do a step by step troubleshooting of your current situation:

If you are able to ping your Machine and it responds.
    Code:
    Try to view if your NAS appears on the Network List:
    Code:
    If Your NAS appears on the list, try to view it:
    Code:
    The available shares will be listed there.

Then Try to List the content of one of the directories:
    Code:
    This should list the content of the directory,

If all this works Try to map a drive on one share:
    Code:
    Pls reply with the "response" of the first "encounter" of a non positive output.

This exercise should reveal if you have a Network or Protocol or Cipher or Authentication problem.

MaloK, Mar 31, 2022
  4. Gino Des Win User

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, Mar 31, 2022
Thema:

Loading...
  1. Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany - Similar Threads - Komputer przy przywracaniu

2. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  3. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  4. Windows 11 - folder sam cofa się do początku

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami...
  5. Windows 11 - folder sam cofa się do początku

Windows 11 - folder sam cofa się do początku: Witam, mam problem z Windows 11 - konkretnie chodzi o to, że nagle folder w którym mam dużo plików cofa się do samego początku. Wyjaśnię to na swojej sytuacji: Mam otworzony jeden folder ze zdjęciami i drugi folder pusty, do którego wybieram zdjęcia. W folderze ze zdjęciami...
  6. Komputer się zacina.

in Windows 10 Gaming
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  7. Komputer się zacina.

Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  8. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  9. Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany: Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić...
  10. Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro....