Windows 10: Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

Discus and support Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite najednou se to zaseklo pak mi ta hra spadla a pak se objevil... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Jiří Koudelka, Aug 19, 2024.

1. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite najednou se to zaseklo pak mi ta hra spadla a pak se objevil blue screen of dead a najednou jsem v gigabyte režimu prosím pomoc

:)

Jiří Koudelka, Aug 19, 2024

2. Nemůžu aktivovat windows

Dobrý den, nejde mi aktivovat Windows po jeho přeinstalaci. Koupil jsem si nový SSD disk a nainstaloval jsem ho na něj a pořád dostávam errory že není validní a že nejde aktivovat. Měl jsem Windows 10 pro po upgradu z Windowsu 7. Nevím co mám dělat. Předem
    děkuji za odpověď. language of this question is in Czech.

Mates Kubik, Aug 19, 2024
  3. UPOZORNĚNÍ

DOBRÝ DEN

Už jednou jsem psal co mě potkalo asi před několika měsíci s "creator ownerem" DNES jsem již zjístil že můj pc má opět nějaké problémy a budu muset ASI pravděpodobně přeinstalovat pc .Při přeinstalaci jsme se nemohli dostat pořádně do biosu ale nakonec jsme to přeinstalovali našli se tam nějaké 4 složky které synovec nakonec těžce smazal , přesně jsme nevěděli ale co nebo kdo je creator owner, jen jsem chtěl aby si na tohoto asi heckra lidi dávali pozor já osobně jsem nato doplatil dost krutě přeinstalaci pc a nakonec , i novou registrací u vás v Mickrosoftu.

Co tim vlastně chci říct?? NEVIM jak se ho zbavit , pokládám za povinnost abych vás tímto informoval o tom to případu který se mi stal jsem v tak trochu zoufalé situaci kterou asi budu ZASE muset řešit přeinstalaci pc ,

1 nevim kdo to dělá

2 z jakého důvodu

3 nemám co skrývat

4 chcise ho zbavit ale nenalezli jsme nic žádné skryté složky v pc

5 existuje li šance jak se ho zbavit tak mi poraďte

<Changed to a question>

Lobo Navratil, Aug 19, 2024
  4. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

BEZPEČNOST

DOBRÝ DEN

Už jednou jsem psal co mě potkalo asi před několika měsíci s "creator ownerem" DNES jsem již zjístil že můj pc má opět nějaké problémy a budu muset ASI pravděpodobně přeinstalovat pc .Při přeinstalaci jsme se nemohli dostat pořádně do biosu ale nakonec jsme to přeinstalovali našli se tam nějaké 4 složky které synovec nakonec těžce smazal , přesně jsme nevěděli ale co nebo kdo je creator owner, jen jsem chtěl aby si na tohoto asi heckra lidi dávali pozor já osobně jsem nato doplatil dost krutě přeinstalaci pc a nakonec , i novou registrací u vás v Mickrosoftu.

Co tim vlastně chci říct?? NEVIM jak se ho zbavit , pokládám za povinnost abych vás tímto informoval o tom to případu který se mi stal jsem v tak trochu zoufalé situaci kterou asi budu ZASE muset řešit přeinstalaci pc ,

1 nevim kdo to dělá

2 z jakého důvodu

3 nemám co skrývat

4 chcise ho zbavit ale nenalezli jsme nic žádné skryté složky v pc

5 existuje li šance jak se ho zbavit tak mi poraďte

<Changed to a question>

Lobo Navratil, Aug 19, 2024
Thema:

Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

Loading...
  1. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite... - Similar Threads - Jsem nejakym gigabyte

2. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Updates and Activation
    Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  3. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Gaming
    Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  4. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Software and Apps
  5. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...: Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite najednou se to zaseklo pak mi ta hra spadla a pak se objevil blue screen of dead a najednou jsem v gigabyte režimu prosím pomoc...
  6. Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite...: Jsem v nejakym gigabyte nastaveni a uz 2 dny mi z něj nejde se dostat, hral jsem fortnite najednou se to zaseklo pak mi ta hra spadla a pak se objevil blue screen of dead a najednou jsem v gigabyte režimu prosím pomoc...
  7. z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady...

in Windows 10 Gaming
    z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady...: z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady ,můžete mě poradit jak zajistit aby mě scener fungoval ?...
  8. z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady...

z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady...: z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady ,můžete mě poradit jak zajistit aby mě scener fungoval ?...
  9. z CD jsem nainstaloval program na tiskárnu a skener ale nemohu naskenovat listinné doklady...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Soundblaster z se

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Soundblaster z se: Creative soundblaster z se Sound Blaster Z SE High-performance PCI-e Gaming and Entertainment Sound Card and DAC - Creative Labs (Pan Euro), what's your though ? 178517