Windows 10: jak zmenit přijmeni administratora?
Discus and support jak zmenit přijmeni administratora? in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; mam microsoft na starem přijmenichtela bych mit tam nove... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by Anna Zhuravlova, Dec 22, 2024 at 8:37 AM.
Thema:
jak zmenit přijmeni administratora?
Loading...
-
jak zmenit přijmeni administratora? - Similar Threads - jak zmenit přijmeni
-
in Windows 10 Gamingjak zmenit přijmeni administratora?: mam microsoft na starem přijmenichtela bych mit tam nove https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-zmenit-p%C5%99ijmeni-administratora/2956d027-381f-4465-9d31-eece720e897a -
in Windows 10 Software and Appsjak zmenit přijmeni administratora?: mam microsoft na starem přijmenichtela bych mit tam nove https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-zmenit-p%C5%99ijmeni-administratora/2956d027-381f-4465-9d31-eece720e897a -
Jak naprawić
in Windows 10 GamingJak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?... -
Jak zastapic bieszącego administratora
in Windows 10 GamingJak zastapic bieszącego administratora: Kupiłem nowy laptop i jest w systemie Windows 11home utworzone konto administratora,a ja nie potrafje go dezaktywowc gdyż nie posiadam do jego konto loginu i hasła. Proszę o pomocy.Dziękuję... -
Jak zastapic bieszącego administratora
in Windows 10 Software and AppsJak zastapic bieszącego administratora: Kupiłem nowy laptop i jest w systemie Windows 11home utworzone konto administratora,a ja nie potrafje go dezaktywowc gdyż nie posiadam do jego konto loginu i hasła. Proszę o pomocy.Dziękuję... -
Edycja administratora
in Windows 10 GamingEdycja administratora: Przy kojarzeniu kont synów do ustawień sieci rodzinnej pojawił się problem.Wszystkie zaproszenia zaakceptowane, lecz nadal nie widzę ikony z kontem syna w koncie xbox.Skończyły mi się pomysły co może być powodem.Zauważyłem jednak, że konto administratora jest zalogowane na... -
Edycja administratora
in User Accounts and Family SafetyEdycja administratora: Przy kojarzeniu kont synów do ustawień sieci rodzinnej pojawił się problem.Wszystkie zaproszenia zaakceptowane, lecz nadal nie widzę ikony z kontem syna w koncie xbox.Skończyły mi się pomysły co może być powodem.Zauważyłem jednak, że konto administratora jest zalogowane na... -
Edycja administratora
in Windows 10 Software and AppsEdycja administratora: Przy kojarzeniu kont synów do ustawień sieci rodzinnej pojawił się problem.Wszystkie zaproszenia zaakceptowane, lecz nadal nie widzę ikony z kontem syna w koncie xbox.Skończyły mi się pomysły co może być powodem.Zauważyłem jednak, że konto administratora jest zalogowane na... -
Brak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityBrak uprawnień administratora na lokalnym koncie administratora: Dzień dobry,od dłuższego czasu mam problem z Windowsem, a dokładniej kontem. Polega on na, tym iż jestem zalogowany na lokalnym koncie administratora i nie mam żadnych uprawnień administratorskich....