Windows 10: Jak włączyć klawiaturę z tabletu

Discus and support Jak włączyć klawiaturę z tabletu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; *** Email address is removed for privacy ***... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Marcin Brojewski, Oct 30, 2024 at 4:42 PM.

1. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

*** Email address is removed for privacy ***

:)

Marcin Brojewski, Oct 30, 2024 at 4:42 PM

2. Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie

Dzien dobry,Czy zdiecia filmy zapisywane w chmurze maja orginalny rozmiar i jakosc jak w telefonie czy aparacie z ktorego ,sa przenoszone.Wchodzac do OneDrive w telefonie mialem pytanie o rozmiar zdjec ,

Maciej Kozera, Oct 30, 2024 at 4:51 PM
  3. John DeV Win User
    Jak zastapic bieszącego administratora

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, dzień dobry! Nazywam się , jestem użytkownikiem systemu Windows, podobnie jak Ty i z przyjemnością Ci dzisiaj pomogę. Wiem, że było to dla ciebie trudne, możesz być pewien, że zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby ci pomóc.

Zadam kilka pytań, aby mieć lepszy pomysł, jakie rozwiązania zapewnić.

Kupiłeś go nowy czy używany? Czy kupiłeś go online lub w sklepie PC Store?
    Czy masz inne konto należące do grupy Administratorzy, do którego możesz się zalogować na nowym komputerze?

Pozdrowienia

Jan DeV
    Niezależny Doradca

4. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

Jak usunąć problem BSOD

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć Mateusz, dzięki za kontakt. Nazywam się Bernard i jestem fanem Windowsa, tak jak ty. Chętnie Ci dziś pomogę.

Rozumiem problem, który masz, nie martw się, jestem tutaj, aby pomóc i tylko potwierdzić, czy nadal możesz korzystać z urządzenia, którego dotyczy problem? jeśli tak, musimy przeanalizować błąd, czy możesz sprawdzić, czy masz pliki minidump na komputerze, abyśmy mogli dokładniej zbadać, jaka jest główna przyczyna problemu?

Naciśnij Windows + E (aby otworzyć Eksplorator plików)

Kliknij "Ten komputer"> a następnie podążaj ścieżką pliku:

C:\Windows\Minidump

Skopiuj pliki Minidump i zapisz je w innej lokalizacji, takiej jak Pulpit lub Dokumenty.

Następnie prześlij go do magazynu w chmurze, takiego jak OneDrive lub dowolnego magazynu w chmurze, z którego korzystasz, i udostępnij tutaj link do udostępniania.

Aby przesłać i udostępnić link za pomocą usługi One Drive:

Przejdź do tego linku: Your request has been blocked. This could be due to several reasons. następnie prześlij plik.

Następnie podaj link do udostępniania, wykonując czynności opisane w tym linku: https://support.microsoft.com/pl-pl/office/udos...

Daj mi znać, jak idzie i mam nadzieję, że to pomoże.

Bernard

Lester BernardReyes, Oct 30, 2024 at 4:51 PM
Thema:

Jak włączyć klawiaturę z tabletu

Loading...
  1. Jak włączyć klawiaturę z tabletu - Similar Threads - Jak włączyć klawiaturę

2. Jak włączyć klawiaturę z tabletu

in Windows 10 Gaming
    Jak włączyć klawiaturę z tabletu: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-klawiatur%C4%99-z/4574ffb9-cc7d-4a5a-ab6a-6f1e6ffd6f16
  3. Jak naprawić

in Windows 10 Gaming
    Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  4. Jak naprawić

in Windows 10 Software and Apps
    Jak naprawić: Pobrałem grę Forza Horizon 4 do której mam dostęp z Microsoft game pass wchodzę do gry lecz gdy daję Zacznij grę wyskakuje bez zalogowania w profilu nie można kontynuować co zrobić?...
  5. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Gaming
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  6. Jak usunąć pliki libraries z pulpitu

in Windows 10 Software and Apps
    Jak usunąć pliki libraries z pulpitu: Witam po aktualizacji windwos przywrócił foldery typu my documents music etc chciałbym pozbyć się ich z pulpitu. Były już usunięte z edytora rejestru z ściezką Komputer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpac...
  7. Jak opravit chybu?

in Windows 10 Gaming
    Jak opravit chybu?: Dobrý den, po mnoha letech najednou nemohu propojit programy v jednotlivých aplikacích Microsoft Office 2016 se svým účtem:Correlation Id: a2c1eed4-f959-4283-adf8-9bdb18335a77Timestamp: 2024-06-09T18:03:36.000ZDPTI:...
  8. Nie ma ikony ,,tryb tabletu,,

in Windows 10 Customization
    Nie ma ikony ,,tryb tabletu,,: Zniknęła mi ikona trybu tabletu. Jak ją przywrócić na poprzednie miejsce? Wchodzenie w ustawienia i włączanie zajmuje trochę więcej czasu i jest nie komfortowe. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-ma-ikony-tryb-tabletu/84e6261f-07bb-4cda-ad0f-7bcd67cedfc4
  9. Jak uaktualnić z wersji Insider Preview do Stable?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Jak uaktualnić z wersji Insider Preview do Stable?: Witam, obecnie na komputerze mam zainstalowana wersję Insider Preview, Aktualizacja Majowa już jest wydana i chciałbym wrócić do wersji Stable, Asystent aktualizacji nic nie pokazuje, czy jest jakiś sposób żeby zaktualizować do 21H1 bez reinstalacji systemu? Jest tu dużo...
  10. Jak přejít z 32 bit na 64 bit

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Jak přejít z 32 bit na 64 bit: Jak přejít z 32 bit na 64 bit https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-p%C5%99ej%C3%ADt-z-32-bit-na-64-bit/4db883e2-0076-4cbe-bcab-fa96e53344bf