Windows 10: jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...

Discus and support jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go rozszerzyć.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Paweł Resiak, Feb 6, 2025 at 6:57 AM.

1. jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...

jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go rozszerzyć.

:)

Paweł Resiak, Feb 6, 2025 at 6:57 AM
  2. EmilyS726 Win User

Jak można usunąć wpisywanie pinu pod czas uruchamiania komputera i podczas wylogowaniu się nie zmieniając na konto lokalne w windowsie 11

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

W takim przypadku chciałbyś postępować zgodnie z moją bardzo oryginalną instrukcją i skorzystać z Martmcd (mod) krok po kroku, aby ponownie skonfigurować automatyczne logowanie. Nie pomijaj żadnego wprowadzonego kroku i postępuj zgodnie z instrukcją dokładnie tak, jak jest napisana.

3. MatiDr Win User
    Odzyskanie danych z uszkodzonego windows 11

Witam.

mój system windows 11 sam się uszkodził i nie da się go w zaden sposób naprawić. ani uruchomić.

Miałem tam bardzo ważne dane i niestety nie wiem jak skopiować swoje dane z uszkodzonego systemu abym mógł odzyskać dane i zainstalować na nowo w11.

Z góry dziekuje za pomoc.

Pozdrawiam,

4. jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...

Valorantinstall.exe Ta Aplikacija nie będzie działać na tym urządzeniu.

Ta gra nie potrzebuje centrum gier jak steam albo cos w tym stylu jest to gra pobierana tak ze pobiera sie installer otwiera sie go i instaluje sie gra, a jesli chodzi o tryb zgodności to próbowałem i nic nie podziałalo bo nadal pokazywalo komunikat cytuje "Ta aplikacija nie będzie działać na twoim komputerze Aby znaleść wersje dla tego komputera, skontaktuj sie z wydawcą oprogramowania." Mam nadzieje ze to jakoś pomoże.

karol1kowalski2, Feb 6, 2025 at 7:22 AM
Thema:

jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...

Loading...
  1. jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go... - Similar Threads - jak mogę rozszerzyć

2. jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...

in Windows 10 Gaming
    jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go...: jak mogę rozszerzyć mój wolumin z dyskiem C, ponieważ nie mogę a bardzo potrzebuję go rozszerzyć. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-mog%C4%99-rozszerzy%C4%87-m%C3%B3j-wolumin-z/59559313-6aa7-4463-a991-88c2f9eae0ff
  3. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  4. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  5. Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę się wylogować z konta microsoft na laptopie: Witam. Nie mogę się wylogować z konta na laptopie z Windowsem 10. Zależy mi na całkowitym usunięciu konta na laptopie. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-wylogowa%C4%87-z-konta/59077f74-bc42-4f1f-84ce-7ad2734812ec
  6. Nie mogę grać w gry

Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  7. Nie mogę grać w gry

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Nie mogę grać w gry: Witam, mam problem, otóz w jaką grę bym nie zagrał, to po kilku minutach, a nawet czasami sekundach, dostaje czarny ekran i napis na monitorze "Standby Mode", dzieje się to w każdej grze. Czasami zdarzy się to kilka sekund po uruchomieniu gry, a czasami po kilku godzinach...
  8. Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki"

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki": Nie można usunąć drukarki z "Urządzeń Skanery i drukarki".Komunikat jest, że "Sterownik jest niedostępny" i nie można tej drukarki usunąć.Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu....
  9. Nie mogę nic zainstalować

in Microsoft Windows 10 Store
    Nie mogę nic zainstalować: Każda aplikacja w microsoft store nie daje się zainstalować po kliknięciu przycisku zainstaluj pojawia się pusta przestrzeń i nic się nie dzieje, a żadne ze znalezionych prze zemnie rozwiązań nie działało....
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...