Windows 10: indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...

Discus and support indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; başlıkta dediğim gibi silmeme izin vermiyor ama ilk denerken "DEVICE??????/admin ? izin vermeli" gibi birşey diyordu ve yeniden dene deyince "bu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Dosya Gezgini, Feb 8, 2025 at 9:47 AM.

1. indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...

başlıkta dediğim gibi silmeme izin vermiyor ama ilk denerken "DEVICE??????/admin ? izin vermeli" gibi birşey diyordu ve yeniden dene deyince "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir" diyordu ama bişeyler felan deneyince sadece "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir" diyor.biraz daha bilgi: indirdiğim şeyi silince geriye kalan 3 dosya silinmiyor, birisi uygulamanın kısayolu, .exe'si ve uninstall.exe'si. uninstall.exe'yi çalıştırınca "Un_A.exe" dosyanın ismi bu değil izin istiyor ve izin verince silme yarıya kadar fela

:)

Dosya Gezgini, Feb 8, 2025 at 9:47 AM
Thema:

indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...

Loading...
  1. indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size... - Similar Threads - indirilen dosyalar silinmiyor

2. indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...

in Windows 10 Gaming
    indirilen dosyalar silinmiyor "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size...: başlıkta dediğim gibi silmeme izin vermiyor ama ilk denerken "DEVICE??????/admin ? izin vermeli" gibi birşey diyordu ve yeniden dene deyince "bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir" diyordu ama bişeyler felan deneyince sadece "bu dosyada...
  3. whatsapp install bu not runing

in Windows 10 Gaming
    whatsapp install bu not runing: whatsapp install bu not runing https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/whatsapp-install-bu-not-runing/98650c88-8272-4f2d-becd-a94e89ddea08
  4. whatsapp install bu not runing

in Windows 10 Software and Apps
    whatsapp install bu not runing: whatsapp install bu not runing https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/whatsapp-install-bu-not-runing/60761dd4-7c8d-47c6-ae63-c6739b8aec0e
  5. whatsapp install bu not runing

in Microsoft Windows 10 Store
    whatsapp install bu not runing: whatsapp install bu not runing https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/whatsapp-install-bu-not-runing/60761dd4-7c8d-47c6-ae63-c6739b8aec0e
  6. Bu Hata Kodu Nedir?

in Windows 10 Gaming
    Bu Hata Kodu Nedir?: Merhabalar, öncelikle İngilizcem bu konuyu anlatacağım kadar yeterli değil o yüzden Türkçe yazıyorum.Öncelikle donanımım hakkına bilgi vereyim;Cpu ; İntel i3 8100 3.6 ghzGpu ; Amd rx 580 8 gb MB ; MSİ h310m pro vdh plusŞimdi durumumu anlatayım, 1 hafta öncesine kadar sistemim...
  7. Minecraft windows 10 için açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Minecraft windows 10 için açılmıyor: Merhaba bilgisayarıma Minecraft for windows 10 yüklemiştim ilk başta düzgün çalışıyordu sonra oyunu uzun bir süre oynamadım tekrar oynamaya çalıştığımda oyun kırmızı bir ekranda kalıyor ve ara sıra siyah ekran gidip geliyor bende aygıt yöneticisinden şunu devre dışı bırakıp...
  8. This is Bu****it

in Windows 10 Customization
    This is Bu****it: Update after update Microsoft have just been destroying windows when everything was just fine when it started. First of all, anything that has to do with anything with Xbox games, chat, parties, etc use to work flawlessly. Then they decided to start messing with it and...
  9. Restored from BU

in Windows 10 Backup and Restore
    Restored from BU: I was told anybody can backup the question is can you restore. I just installed a hard drive inside my notebook and formatted it using Acronis Disk Director. Then I booted using a rescue flash drive created with Macrium Reflect. I then restored my system from the backup. I...
  10. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi

in Windows 10 Customization
    Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi: Bilgisayarımda hizmetler kısmına girmek istiyorum ama giremiyorum. Bir yönetici programa erişmemi engelliyor. Hizmetleri yönetici olarak çalıştırsam da nafile, yine aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarda herhangi bir virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlam bir antivirüs programı...