Windows 10: Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

Discus and support Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét? in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Ezzel kb használhatatlan kb 1 éves ssd.Bármi tipp segítség!... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Berci Miki, Jun 22, 2024.

1. Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

Ezzel kb használhatatlan kb 1 éves ssd.Bármi tipp segítség!

:)

Berci Miki, Jun 22, 2024

2. Minecraft telepítése

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a Microsoft Store-on megvásároltuk a MInecraftot, de nem vettük észre, hogy van olyan opció , hogy ajándékként lehet megvenni, nem magunknak szeretnénk , hanem a gyerek gépére. Hogyan kapja meg a kódot ? Mit lehet ilyenkor
    tenni?

Köszönettel!

kunkirálylány, Jun 22, 2024
  3. Getting Error code Ox803f7001 with Windows 10 activation

Üdvözletem önöknek, és mindenkinek.

Albrecht Gábor vagyok.

Na és azzal a problémával zaklatnám önöket, hogy a régi win7 Home operációs rendszerem kulcsát, nem tudom aktiválni, a win 10 Home operációs rendszeren, amióta alaplapot, processzort, és ramot cseréltem.

2 Napja közök vele.Próbáltam letölteni, a régi win7 operációs rendszert, de ott az volt a baj, hogy hálózati problémát írt ki az operációs rendszer.

Tehát, nem sikerült.

Vissza telepítettem a win 10 rendszert, és nem tudom aktiválni az aktiválókulcsommal.

Azt írja, hogy hogy ez a kulcs, már megy egy másik gépen.

Az meg hogy lehet, hiszen nálam van a kulcs, és nem adtam oda, senkinek sem.

Beírom önöknek a kulcsomat is. tessék.

VIGYÉK A FENÉBE.

Win7 home 64 bites operációs rendszerkulcs.

P2JQP-B33QB-DYPKW-Q9H66-D2HD6

Még jó, hogy annak idején vettem, hogy rendes, becsületes Windowsom legyen, és most feldughatom a seggembe.

Jó lenne ha ez az egész, megoldodna magától, mer nemkem elegem van belőle egy kicsit.

Előre is köszönöm a segítségüket,

Tisztelettel : Albrecht Gábor.

Ui : kicsit, idegesítő már ez az egész.

Ja.. és még egy probléma. Egyszer, bekapcsoltam a Nanrárort, és azóta sem lehet kikapcsolni.

Azt mutatja, hogy ki van kapcsolva, de nekem, állandóan megy.

Már az agyamra is lassan.

Gyurin kell még ezt a win 10 et, mer még nagyon nem jó.

Sok sikert hozzá. Talán majd egyszer valóban jó lesz.

GáborAlbrecht, Jun 22, 2024
  4. KovesDani Win User

Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

error 805ab104

Abból is lehet probléma, hogy ha a live account régiója és a telefon location/területi beállítása nem egyezik. Már tapasztaltam olyat is, hogy hiába próbáltam módosítani a telefonon, csak a hard reset utáni első beállítás volt hatásos.

KovesDani, Jun 22, 2024
Thema:

Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

Loading...
  1. Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét? - Similar Threads - Hogy lehet kikapcsolni

2. hogyan lehet visza kuldeni egy ajándékot amit kaotam???

in Windows 10 Gaming
    hogyan lehet visza kuldeni egy ajándékot amit kaotam???: minecraft jétékrol van szó https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hogyan-lehet-visza-kuldeni-egy-aj%C3%A1nd%C3%A9kot/77c391a7-a63d-4536-a7ab-8b18e660d215
  3. hogyan lehet visza kuldeni egy ajándékot amit kaotam???

in Windows 10 Software and Apps
    hogyan lehet visza kuldeni egy ajándékot amit kaotam???: minecraft jétékrol van szó https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hogyan-lehet-visza-kuldeni-egy-aj%C3%A1nd%C3%A9kot/77c391a7-a63d-4536-a7ab-8b18e660d215
  4. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

in Windows 10 Network and Sharing
    Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!...
  5. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

in Windows 10 Gaming
    Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!...
  6. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

in Windows 10 Gaming
    Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett...
  7. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett...
  8. Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.

9. Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

in Windows 10 Gaming
    Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?: Ezzel kb használhatatlan kb 1 éves ssd.Bármi tipp segítség! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hogy-lehet-kikapcsolni-a-meghajt%C3%B3/71b65973-9237-4046-8ea9-8d87c61e6beb
  10. Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?

Hogy lehet kikapcsolni a meghajtó írásvédettségét?: Ezzel kb használhatatlan kb 1 éves ssd.Bármi tipp segítség! https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hogy-lehet-kikapcsolni-a-meghajt%C3%B3/71b65973-9237-4046-8ea9-8d87c61e6beb